Vaillant'ın Adapazarı yetkili satıcısı
Ecoterm'in yeni binası 10 Mart Cuma günü hizmete girdi.
Vaillant'ın yarının teknolojisini ve sistem çözümlerini Sakarya tüketicisine daha modern bir anlayışla sunacak olan Ecoterm'in yeni hizmet binasının açılışı, Sakarya Valisi
Nuri Okutan, Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı
Aziz Duran, Vaillant Türkiye Genel Müdürü
Christoph M. Grosser, Vaillant Türkiye Genel Müdür Yardımcıları
Levent Taşkın,
Aykut Babila ve Ecoterm Şirket Müdürü
Alican Dalkan'ın katıldığı bir törenle gerçekleşti.
Ecoterm, 2003 yılında Adapazarı'na doğal gazın gelmesiyle birlikte, Vaillant Adapazarı yetkili satıcılığını alarak doğalgaz sektörüne adım attı. Ecoterm, 131 yıldır geliştirdiği yenilikçi cihazlarla ısıtma sektöründe öncü olan Vaillant'ın ileri teknoloji ürünlerini Adapazarı halkına sunacak. Ecoterm'in bulunduğu bina yaklaşık 455 m2 alan üzerine kurulu ve oldukça modern görünüme sahip. Satışa çıkan ürünler arasında Vaillant kombiler, yoğuşmalı cihazlar, kazanlar, kontrol cihazları, klimalar Prothetrm ürünleri yer alıyor.

Ecoterm, Vaillant'ın İzmit-Adapazarı yetkili satıcıları arasında yapılan değerlendirmede,
2005 yılı "Tüketici Memnuniyeti" birincilik ödülü ve "kalite" ikincilik ödülünü aldı.
Vaillant Türkiye Genel Müdür Yardımcısı
Levent Taşkın, "geleceğin akıllı evinin en önemli unsuru akıllı ürünler ve akıllı hizmet olacaktır. Adapazarı'nda hem üstün teknolojiye sahip akıllı ürünlerle hem de benzersiz Vaillant hizmetiyle yanınızdayız" diye konuştu.
0 Yorum
Yorum Yap