Yapı Sektörünün Haber Portalı

Seranit, Oxicoat ile Ulusal Teknik Onay (UTO) Belgesi Aldı

Seranit Grup, yapı gereçlerinde geliştirdiği koku önleyici özelliği olan Oxicoat ürünü ile Ulusal Teknik Onay (UTO) Belgesi almaya hak kazandı.

Seranit, Oxicoat ile Ulusal Teknik Onay (UTO) Belgesi Aldı

Seranit Grup, geçtiğimiz yıllarda yapı gereçleri alanı için geliştirdiği koku önleyici özelliğine sahip Oxicoat ürünü ile Ulusal Teknik Onay (UTO) Belgesi aldı. Bilecik, Ankara ve Tarsus fabrikalarında gerçekleştirilen üretim kontrol denetimleri ve ürüne özel olarak uygulanan performans deneyleri neticesinde elde edilen UTO Belgesi, Oxicoat’un standart ürünlerden farklı bir ürün olduğu kanıtlanmış oldu.

“Global markaya dönüşüm süreci yaşıyoruz”

Uzun çalışmalar neticesinde geliştirdikleri ürünün, koku önleyici özelliği ile, piyasadaki diğer alçı ürünlerinden farklı olduğunun Yıldız Teknik Üniversitesi’nde yapılan adsorpsiyon deneylerle kanıtlandığına dikkat çeken Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, “Pazar lideri olduğumuz Seranit Porselenin yanı sıra Serra Seramik, Vanucci Mutfak & Banyo ve Seranit Yapı Gereçleri markalarıyla harika işler başarıyoruz. Seranit Grup olarak son bir yıl içinde almaya hak kazandığımız sertifikalar ve ödüllerle Türkiye’de ve uluslararası pazarlarda güçlü bir global markaya dönüşüm sürecini yaşıyoruz” dedi.

0 Yorum

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar * ile işaretlidir.