Yapı Sektörünün Haber Portalı

Okçuluk Sevdasına Milyonlar Akmaya Devam Ediyor

Yurttaş yoksullukla boğuşurken AKP’li belediyeler okçuluk sevdasına milyonlar akıtıyor. Keçiören Belediyesi, okçuluk tesisi için 9,5 milyon TL’ye imza attı. Son 3 yılda AKP’li belediyeler okçuluk için 102,1 milyon TL harcadı.

Okçuluk Sevdasına Milyonlar Akmaya Devam Ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın da özel ilgisinin olduğu okçuluk sevdası için bir belediye daha fahiş harcamaya imza attı. AKP’li Turgut Altınok başkanlığındaki Keçiören Belediyesi 852 metrekare oturum alanına sahip tek katlı kapalı okçuluk tesisi için 10 milyon TL’ye yakın parayı gözden çıkardı.

BirGün’den Mustafa Bildircin’in haberine göre; Keçiören Belediyesi 17 Mart’ta, “Ovacık Mahallesi Okçuluk Kapalı Spor Tesisi Yapım İşi” ihalesi düzenledi. Proje, 9,5 milyon TL’ye ihale edildi.

AKP’li Keçiören Belediyesi’nin 9,5 milyon TL’lik harcamasının ardından, AKP’li belediyelerin 2020-2023 döneminde okçuluk tesisleri için gerçekleştirdiği toplam harcama 102 milyon 100 bin TL oldu.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Okçuluk tesisi sevdasına düşen belediyeler ve tesisler için yaptıkları harcamalar ise şöyle sıralandı:
• Harmancık Belediyesi: 3 milyon 100 bin TL
• Ankara Altındağ Belediyesi: 23 milyon 149 bin TL
• Kayseri Büyükşehir Belediyesi: 9 milyon 700 bin TL
• Gaziantep Şahinbey Belediyesi: 57 milyon 777 bin TL
• Ordu Çatalpınar Belediyesi: 1 milyon 900 bin TL

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

(Fotoğraf: AA)

0 Yorum

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar * ile işaretlidir.