Yapı Sektörünün Haber Portalı

Mogan ve Eymir Kanalı Temizlendi

Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mogan ile Eymir göllerini birbirine bağlayan kanalda temizleme çalışması yaptı. Gölbaşı’na hayat veren Mogan ve Eymir Gölü’nü birbirini bağlayan kanalda oluşan katı atıklar kepçe ile temizlendi.

Mogan ve Eymir Kanalı Temizlendi
Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mogan ile Eymir göllerini birbirine bağlayan kanalda temizleme çalışması yaptı. Gölbaşı’na hayat veren Mogan ve Eymir Gölü’nü birbirini bağlayan kanalda oluşan katı atıklar kepçe ile temizlendi. Mogan Gölü’nden taşan sular, temizlenen kanal ile Eymir Gölü’ne kadar ulaşıyor. Mogan Gölü’nde su seviyesinin düşük olması nedeniyle şu anda kanalda su akıntısı olmuyor.

Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Osman Uğurlugüngör, "İlçenin çehresini değiştiren Mogan ve Eymir göllerini temizlerken, insanlarımızın sağlığı, vatandaşlarımızın da rahat bir şekilde gezip, keyifle oturabileceği parklar için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

0 Yorum

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar * ile işaretlidir.