Yapı Sektörünün Haber Portalı

Konut Satışına Körfez Geçiş Projesi Dopingi

Yerli ve yabancı birçok yatırımcı İzmir'in Urla ilçesine akın ediyor. İzmir'in en önemli yatırımı olan Körfez Geçiş Projesi ilçedeki konut satışlarını 6-7 kat artırdı.

Konut Satışına Körfez Geçiş Projesi Dopingi

Yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcıları İzmir'in ilçesi Urla'ya akın ediyor. Körfez Geçiş Projesi'yle değerlenen bölgede son 6-7 aydır konut satışları patlama noktasına geldi.

Yerli ve yabancı birçok ünlü Urla'da arazi alıp ev yaptırmak için sıraya girmiş durumda. Villa satışlarının arttığı ilçede sanatçılar, sporcular ve işadamları rotasını o bölgeye çevirdi.

İlk tercih Kekliktepe
Yeni Asır Gazetesi'nde yer alan habere göre, İstanbul'dan gelenlerin ilk tercih ettiği bölge ise Kekliktepe. İnşaat ve dekarasyon sektöründe faaliyet gösteren İbrahim Kapkın, "Her gün yaptığımız villa ve sitelere müşteri geliyor. Daha çok arsa alıyorlar. Proje çizdirip zevklerine göre yaşıyorlar" açıklamasında bulundu.

Reklam Goruntulenme Bolumu

0 Yorum

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar * ile işaretlidir.