Yapı Sektörünün Haber Portalı

Kaçak Binalara İsim Buldular

Gümüşhane sınırlarında bulunan, Gümüşhaneliler ve Trabzonluların ortak kullanımında olan Taşköprü Yaylası’ndaki bölgeye önce kaçak bina yapıldı, ardından imar affından yararlanmak için bölgeye “15 Temmuz Mahallesi”, evlere ise “15 Temmuz Evleri” adı verildi.

Kaçak Binalara İsim Buldular

15 Temmuz’un ardından ülke genelinde pek çok alana, meydana hatta İstanbul’da Boğaziçi köprüsüne verilen ’15 Temmuz’ ismi bu kez kaçak binaları kamuflaj etmek ve yıkımdan kurtarmak için verildi. Gazete Manifesto’nun haberine göre; ‘imar affı’ndan yararlanmak için de etkili olması bakımından kaçak yapılara bu isim seçildi.

Evlerin olduğu bölgeye “15 Temmuz Mahallesi” tabelalarını koyan vatandaşlar, yapılan kaçak evleri gösteren tabelalara da “15 Temmuz Evleri” yazıldı.

İşte o görüntüler:

0 Yorum

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar * ile işaretlidir.