Yapı Sektörünün Haber Portalı

Güngören'deki Demir Destekli Binaya Tahliye Kararı

Güngören'de balkonunda meydana gelen derin çatlaklara önlem olarak demir direkle destek yapılan binaya tahliye kararı asıldı.

Güngören'deki Demir Destekli Binaya Tahliye Kararı

İstanbul Güngören’de, Mareşal Çakmak Mahallesi, Orhan Caddesi'nde bulunan 5 katlı binada, yıllar içinde oluşan çatlaklar tehlikeli boyuta ulaştı. Bina sakinleri, balkonun yıkılma tehlikesine karşı demir ve tahta direkle balkona destek yaptı. Binada oluşan görüntü, çevredeki vatandaşlarda tedirginliğe neden oldu. Güngören Belediyesi Zabıta ekipleri 27 Temmuz Salı günü o binaya gelerek binanın tahliyesine karar verilen ilgili yazıyı astı. Bina boşaltılırken, ekiplerin binadan karot örneği alacağı öğrenildi.

Reklam Goruntulenme Bolumu

DHA’da yer alan habere göre; bina sakinlerinden İrfan Çakıroğlu, "Arkadaşlar oraya tahta koymuş. Balkonda çatlama yok hiçbir şey yok. Burada bir şeyler dönmüş bizim de haberimiz yok ama bizden değerli değil. Yıkılacaksa tabii ki de yıkılsın. Yarın da karot örneği alınacak. Burada 8-10 yıl eski binalar var. Depremden sonra gelip baktılar. Hiçbir problem göremediler." dedi.

0 Yorum

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar * ile işaretlidir.