Yapı Sektörünün Haber Portalı

Fatih Ordu Caddesi’nde Yenilik Zamanı

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ordu Caddesi’ndeki binalarda cephe yenileme çalışması yapacaklarını açıkladı. Haziran ayına kadar tamamlanması planlanan çalışma ile tarihi yarımada yeni bir yüze kavuşacak.

Fatih Ordu Caddesi’nde Yenilik Zamanı

 

Tarihi Yarımada’nın Laleli’den Sirkeci’ye kadar bulunan 820 binada cephe yenileme çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Laleli ve Beyazıt arasında bulunan binalarda cephe yenileme çalışmalarını yerinde denetleyen Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir tarihi dokuya uygun çalışmalar yapıldığını ifade etti.

Cadde tarihi kimliğine kavuşacak

Ordu Caddesi üzerinde bulunan binaların dış ceplerinin görüntüsünden rahatsız olduklarını belirten Demir, “Fatih Belediyesi olarak bu binaların cephelerinin yenilenmesine karar verdik. Projemiz tüm hızıyla ve heyecanıyla devam ediyor. Haziran ayına doğru Ordu Caddesi üzerinde bulunan tüm binaların dış cepheleri yenilenmiş ve bitmiş olacak. Bu proje sayesinde Türkiye’nin en çok turist çeken yarımadasının cehresini değişecek. Ordu caddesi yenilenen cephesiyle tarihi kimliğine kavuşmuş olacak” dedi.

 

0 Yorum

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar * ile işaretlidir.