Yapı Sektörünün Haber Portalı

B&B Italia ve Maxalto’nun Yeni Ürünleri Satışa Çıktı

B&B Italia ve Maxalto’nun yeni ürünleri, tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de beğeniye sunuldu. Mozaik’te yer alan yeni ürünler arasında, Alcor konsol, Convivium büfe, Recipio okuma ve çalışma masası, Antonio Citterio imzası taşıyan B&B Italia marka Michel kanepe, Maxalto marka Solatium kanepe gibi bir çok ürün yer alıyor.

B&B Italia ve Maxalto’nun Yeni Ürünleri Satışa Çıktı

Dünya markaları B&B Italia ve Maxalto’nun yeni ürünleri, özel çözümler sunuyor. Alternatifli geniş ya da daha küçük yapısı, farklı yükseklik seçenekleri ve sürgülü çekmeceleri sayesinde farklı saklama ihtiyaçları için şık bir çözüm sunan Alcor konsol, cilalı, parlak kırmızı iç rengiyle göz kamaştırıyor. Alcor Konsol, yarı saydam dış yüzeyi ile her türlü dekorasyon seçeneğine uyum sağlıyor.



Yeni nesil dolaplar için geliştirilen ve geniş kullanım alanı sunan roto-translational kapı açılma sistemine sahip Convivium büfe, geniş ve derin saklama ünitelerinin aksine, yemek odalarında tüm eşyanın çok daha etkin bir alanda saklanmasını sağlıyor. İçerisinde çatal bıçak seti ve masa örtüleri için saklama alanları barındıran Convivium büfe ve Recipio çalışma masası da yeni ürünler arasında yerini alıyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu


Antonio Citterio imzası taşıyan B&B Michel Club kanepe, farklı boyutlardaki 34 modüler ünitesi, kare ve dikdörtgen minderleri sayesinde farklı kombinlerle uyum sağlıyor.

0 Yorum

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar * ile işaretlidir.