Yapı Sektörünün Haber Portalı

Antalya'da Hortum; Seralar Zarar Gördü, Evlerin Çatısı Uçtu

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde şiddetli rüzgar ve sağanakla birlikte oluşan hortum plastik ve cam seraları vurdu, evlerin çatılarını uçurup, ağaçları devirdi.

Antalya'da Hortum; Seralar Zarar Gördü, Evlerin Çatısı Uçtu

Antalya Gazipaşa’da 29 Mayıs Perşembe günü saat 19.30 sıralarında şiddetli rüzgar ve sağanakla birlikte hortum oluştu. Gazi ve Beyobası mahallelerinden geçen hortum çok sayıda cam ve plastik seranın yanı sıra bazı evlere de zarar verdi. Seraların plastik örtülerini yırtıp, cam seraları parçalayan hortum bazı evlerin çatılarını uçurdu, camlarını kırdı. Hortumun şiddetiyle ağaçlar da devrildi.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Hortumun ardından bölgeye jandarma, polis, sağlık, belediye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Hortumda ilk belirlemelere göre herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı. Seraları ve evleri zarar gören vatandaşlar büyük üzüntü yaşadı. Tedbir amacıyla bölgedeki yollar ulaşıma kapatılırken, devrilen ağaçların ve yıkılan seraların kaldırılması için çalışma başlatıldı.

0 Yorum

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar * ile işaretlidir.