Yapı Sektörünün Haber Portalı

Akmerkez’in Ruhsatsız İlave Yapıları Yıkılıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) yapılan açıklamada, dün itibariyle (11 Ağustos) Akmerkez Alışveriş Merkezi'ndeki ruhsata aykırı ilave yapıların yıkımına başlandı. Yıkım çalışmalarının yarına kadar tamamlanacağı belirtildi.

Akmerkez’in Ruhsatsız İlave Yapıları Yıkılıyor
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) yapılan açıklamada, dün itibariyle (11 Ağustos) Akmerkez Alışveriş Merkezi'ndeki ruhsata aykırı ilave yapıların yıkımına başlandı.



İBB Zabıta Tedbir Müdürlüğü’nün ekip ve ekipman yönünden destek sağladığı yıkım çalışmaları kapsamında; Akmerkez'in mimari projesine aykırı olarak yapılan ve dükkan olarak kullanılan geniş alandaki bölmeler ile ilave olarak yapılan eklentinin yıkımı gerçekleştiriliyor. Yıkımların yarına (13.08.2010) kadar tamamlamamsı planlanıyor.



 

0 Yorum

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar * ile işaretlidir.