• Gök Medrese'nin Restorasyon Çalışmalarında Sona Gelindi
• Zonguldak’ta İstinat Duvarı Yıkılan Yol Çöktü
• İnşaat Seramikleri 2024'te de İhracat Lideri Oldu
• Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı,...
• İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne 1,6 Milyon Lira 'Atık Su' Cezası
• Seçim Öncesi Temeli Atılan Çevre Yolu, Yatırım Programı'na Alınmadı
• Beton Santralı Direnişi 85’inci Haftada
• Üzümkent Sitesi Davasında Sanıkların Tutuklanması Talebi Reddedildi
• Kadıköy Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması
• Tarihi Çevrede Çağdaş Tasarımlar Öğrenci Yarışması
• Murat Artu ve Mimarlık Tutkusu Öğrenci Yarışması / 2025
• TEKNOFEST Mimari ve Görsel Tasarım Yarışması
• 7. Uluslararası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması
• BursaSMD Öğrenci Mimari Fikir Projesi Yarışması Mimarlık Pavyonu
• Zamansız Denge Temalı Birleşen Zihinler Öğrenci Proje Yarışması
• Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, İkizce Mahallesi, 3. Bölge...
• Belediye Hizmet Binası İnce İşleri
• Sıfır Atık Noktası Binası Yapımı
• Bursa İli Gemlik İlçesi Celal Bayar Anadolu Lisesi Çatı Onarım İşi
• 2025 Yılı Muhtelif Cadde ve Sokaklarda Fırçalı Beton Uygulama İşi
• Yol Şevinin Yapılması (Sert Kayanın Kazılması, Yamaç Stabilizesi...
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Afet Yönetimi ve Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Azad Sağlam Selçuk, "Ağır ve orta hasarlı olmak... »
Kahramanmaraş’ta vatandaşlar, meydana gelen depremlerde ağır hasar aldıktan sonra yıkılan binanın enkazının yarım bırakıldığını iddia etti. »
İzmir'de 49 yıllık bir okulda kolon ve kirişlerin hasarlı görüntüleri dikkat çekti. Eğitimin devam ettiği binaya ilişkin konuşan yurttaşlar,... »
Düzce’de 23 Kasım'da meydana gelen depremin ardından hasarlı olan binaların yıkımı gerçekleştiriliyor. Kent merkezinde bulunan 5 katlı bina... »
İzmit'te, 17 Ağustos depreminde hasar gören ve yaklaşık 40 santim yan yattığı için eğimli duran 7 katlı binanın 'riskli yapı' kabul edilmesiyle... »
Gölcük'te 1999 Marmara depreminin ardından orta hasarlı olarak tespit edilen binaların yıkımları devam ediyor. »
Rize'de geçtiğimiz ay yaşanan selde hasar gören 17 binanın yıkımına başlanacağı belirtildi. »
Artvin'de geçtiğimiz perşembe günü meydana gelen, alt ve üst yapıda ağır hasarların oluştuğu sel ve heyelan afetinin en çok vurduğu Arhavi... »
İzmir Bayraklı’daki 4 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’nin (ASM) bulunduğu bina, geçen yıl yaşanan depremden zarar görünce boşaltıldı. Ancak hiçbir... »
Haberler » Gündem