• GYODER, İş Gücü Sorununa Çözüm için Yol Haritası Sundu
• “İstanbul'daki 1,5 Milyon Konut ve İş Yeri Yüksek Risk Altında”
• Patara Deniz Feneri Tamamlanıyor
• Kampüs Lise Projesi, Külliye Olarak Açıldı
• Kanal İstanbul Yapımına Başlanmadan Para Yutmaya Başladı
• Ege’de 5 Büyükşehir Belediye Başkanı Toplanıyor
• Beyoğlu'ndaki 'Gizli Tünel', Etkinlik Alanı Olarak Kullanılacak
• “Geçmişten Aldığımız Derslerle Geleceği Daha Güvenli İnşa Etmeliyiz”
• 12. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri Heyecanı Başlıyor
• Kadıköy Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması
• Tarihi Çevrede Çağdaş Tasarımlar Öğrenci Yarışması
• Murat Artu ve Mimarlık Tutkusu Öğrenci Yarışması / 2025
• Bir Kıyı Yerleşimi Bağlamında Hopa Kent Merkezi Fikir Projesi...
• 7. Uluslararası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması
• BursaSMD Öğrenci Mimari Fikir Projesi Yarışması Mimarlık Pavyonu
• Zamansız Denge Temalı Birleşen Zihinler Öğrenci Proje Yarışması
• Konya Olimpik Veledrom Spor Tesisi Bakım Onarım İşi
• Anadolu Bulvarı Sulama Sistemi Yapımı İşi
• KBB İzmit Gar Asansör İkmal İnşaatı Yapılması
• Muhtelif Cadde ve Sokaklarda Parke Yol Yapım İşi
• Yüksekova Belediyesi BSK Asfalt
• Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bulak Mahallesi Kanalizasyon...
• Osmaniye İli Kadirli İlçesi Harkaçtığı Köyü ve Merkez İlçe...
• Tekirdağ Ergene Sağlıklı Hayat Merkezi+Aile Sağlığı Merkezi...
TEMA Vakfı, 31 Mart yerel seçimleri öncesi tüm belediye başkanı adaylarına, kentlerin iklim krizi ve doğal afetlere karşı dirençli hale... »
TEMA Vakfı, 14 Mayıs 2023 seçimi öncesinde hazırladığı Ekosiyaset Belgesi ile siyasette ekoloji temelli yaklaşımın odağa alınması çağrısı yaptı. »
TEMA Yönetim Kurulu Başkanı Ataç, dünyada her yıl ortalama 75 milyar ton toprağın erozyona uğradığını belirterek, 'Bu durum, her 5 saniyede,... »
Uzmanlar, son yıllarda dünya gündeminin ilk sıralarında yer alan iklim krizine dair soruları yanıtladı. »
Madencilik faaliyetlerine ilişkin ikinci raporunu hazırlayan TEMA, Muğla’nın yüzde 59’unun, ormanlık alanların ise yüzde 65’inin madenlere... »
TEMA Vakfı, Maden ve Petrol Arama İşleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen maden ihalelerinin ülkenin doğal varlıklarını tehdit ettiği... »
11-17 Kasım tarihlerini kapsayan Erozyonla Mücadele Haftası’nda TEMA Vakfı, toprak ve su ilişkisine dikkat çekiyor ve tüm Türkiye'de “Suyu... »
TEMA Vakfı, doğanın siyaset üstü ve birleştirici olduğuna ilişkin bir açıklama yaparak Kaz Dağları’ndaki siyanür liçi ile maden üretiminin... »
TEMA Vakfı, Kirazlı Altın Madeni için kesilen ağaç sayısının tomruk üretim kriterlerine göre değil, mevzuata göre yeniden belirlenmesini... »
Haberler » Gündem