• GYODER, İş Gücü Sorununa Çözüm için Yol Haritası Sundu
• “İstanbul'daki 1,5 Milyon Konut ve İş Yeri Yüksek Risk Altında”
• Patara Deniz Feneri Tamamlanıyor
• Kampüs Lise Projesi, Külliye Olarak Açıldı
• Kanal İstanbul Yapımına Başlanmadan Para Yutmaya Başladı
• Ege’de 5 Büyükşehir Belediye Başkanı Toplanıyor
• Beyoğlu'ndaki 'Gizli Tünel', Etkinlik Alanı Olarak Kullanılacak
• “Geçmişten Aldığımız Derslerle Geleceği Daha Güvenli İnşa Etmeliyiz”
• 12. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri Heyecanı Başlıyor
• Kadıköy Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması
• Tarihi Çevrede Çağdaş Tasarımlar Öğrenci Yarışması
• Murat Artu ve Mimarlık Tutkusu Öğrenci Yarışması / 2025
• Bir Kıyı Yerleşimi Bağlamında Hopa Kent Merkezi Fikir Projesi...
• 7. Uluslararası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması
• BursaSMD Öğrenci Mimari Fikir Projesi Yarışması Mimarlık Pavyonu
• Zamansız Denge Temalı Birleşen Zihinler Öğrenci Proje Yarışması
• Konya Olimpik Veledrom Spor Tesisi Bakım Onarım İşi
• Anadolu Bulvarı Sulama Sistemi Yapımı İşi
• KBB İzmit Gar Asansör İkmal İnşaatı Yapılması
• Muhtelif Cadde ve Sokaklarda Parke Yol Yapım İşi
• Yüksekova Belediyesi BSK Asfalt
• Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bulak Mahallesi Kanalizasyon...
• Osmaniye İli Kadirli İlçesi Harkaçtığı Köyü ve Merkez İlçe...
• Tekirdağ Ergene Sağlıklı Hayat Merkezi+Aile Sağlığı Merkezi...
İstanbul Çekmeköy'de önce ‘rezerv yapı alanı’ ilan edilen ardından da parsel parsel ranta açılan askeri arazideki 456 konutluk lüks siteden... »
Kapatılan askeri okul ve askeri birliklere ait arazilerin akıbetini CİMER'e soran İstanbul Milletvekili Ali Gökçek, Bakanlığın 'devlet sırrı'... »
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Yeşil alan olacağını” söylemesine rağmen İstanbul’da boşaltılan askeri arazilerde yapılaşma son hız devam ediyor. »
Türkiye’nin en büyük şehir hastanesinin inşa edileceği duyurularak taşınan Sarıgazi’deki İsmail Hakkı Tunaboylu Kışlası’nın arazisi yapılaşmaya... »
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Maltepe'de 528 bin metrekarelik askeri araziyi yapılaşmaya açmasının ardından Sancaktepe’de... »
İstanbul Tuzla’daki Jandarma Komando Tabur Komutanlığı arazisinin 130 bin metrekarelik kısmı yapılaşmaya açılacak. Araziye ticaret, konut,... »
İstanbul Zekeriyaköy’de yer alan ve yüzde 61'i ağaçlık olan eski askeri araziye inşa edilen ve Yargı kararlarına rağmen devam eden konut... »
Çekmeköy’de orman ve askeri alan fonksiyonuna sahip TRT’ye tahsis edilmiş olan 453 dönümlük alan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından... »
Mülkiyeti Hazine’ye ait olan ve 20 bin metrekaresi Akkanat Vakfı’na tahsis edilen İstanbul Çekmeköy’deki eski askeri arazinin yaklaşık 60... »
Haberler » Gündem