Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri ve Çatı Cephe Malzemeleri Ödülleri Sahiplerini Buldu

Yalıtım dergisi tarafından düzenlenen Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri ile Çatı ve Cephe dergisi tarafından düzenlenen Çatı Cephe Malzemeleri Ödülleri, 17 Nisan Çarşamba günü Yapı İstanbul fuarında düzenlenen ödül töreniyle sahiplerine takdim edildi.

yapi.com.tr
Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri ve Çatı Cephe Malzemeleri Ödülleri Sahiplerini Buldu

Yalıtım dergisi tarafından düzenlenen Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri, 17 Nisan Çarşamba günü Yapı İstanbul fuarında düzenlenen ödül töreni ile sahiplerine takdim edildi.

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri’nde Yılın Isı Yalıtım Ürünü Ödülü’ne Dalmaçyalı Stonewool Taşyünü ile Betek Boya ve Kimya San. AŞ layık görüldü.

Yılın Su Yalıtım Ürünü Ödülü’nü, Bonus Proof ile Eryap Grup kazanırken; Yılın Ses Yalıtım Ürünü Ödülü’nü, İzocam Optima Smart ile İzocam; Yılın Yangın Yalıtım Ürünü Ödülü’nü, Bostik F401 Fireseal Acrylic Pasif Yangın Koruyucu Sistemler ile Bostik aldı.

Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri’nde Yılın CEO’su Ödülü, İZOCAM Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Direktörü Murat Savcı’ya Liderlik Ödülü ise BİTÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Alper Doğruer’e verildi.

Yılın Teknik Yalıtım Ürünü Ödülü’ne, ETS Endüstriyel Pazarlama; Yılın Yurtdışı Yatırımı Teşvik Ödülü’ne ise ROKA YALITIM layık görüldü.

Çatı Cephe Malzemeleri Ödülleri
Yalıtım dergisi tarafından organize edilen Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri ile birlikte Çatı ve Cephe dergisi tarafından düzenlenen Çatı Cephe Malzemeleri Ödülleri de sahiplerini buldu.

Yılın Çatı Malzemesi Ödülü, Kombi Panel ile İZOCAM TEKİZ’e; Yılın Çatı (Yardımcı) Malzemesi Ödülü, Delta-XX Plus çatı örtüsü ürünüyle DÖRKEN SİSTEM’e; Yılın Çatı Sistem Bileşeni Ödülü, Gün Işığı Aydınlatma Sistemi ile Havak’a verildi.

Yılın Cephe Malzemesi Ödülü’nü, SMARTIA M7000 Barcode Cephe Kaplaması ürünü ile ALUMİL kazanırken; Yılın Dijital Modelleme Ödülü’nü, BIM Akıllı Objeleri ile Şişecam elde etti.

Çatı Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde Yılın Profesyoneli Ödülü, Çuhadaroğlu Grup Şirketleri Pazarlama Müdürü Ali Tuna Şenatlı’ya verildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yalitim-sektoru-basari-odulleri-ve-cati-cephe-malzemeleri-odulleri-sahiplerini-buldu_204489.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!