Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yorglass’ın Yeni CTO’su Önder Kaplancık Oldu

Bu sene 50. yılını kutlayan cam dünyasının global ve güvenilir tedarikçisi Yorglass’ta üst düzey bir atama gerçekleşti. 31 yıllık kariyer hayatı boyunca birçok ulusal ve uluslararası şirkette üst düzey yöneticilik yapan Önder Kaplancık, Yorglass’ın yeni CTO’su oldu.

yapi.com.tr
Yorglass’ın Yeni CTO’su Önder Kaplancık Oldu

Teknolojik gelişmeleri iş süreçlerine entegre ederek dijital dönüşüme hızla uyum sağlayan ve  bu sayede müşteri ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunan Yorglass, büyüme hedefleri doğrultusunda deneyimli iş insanı Önder Kaplancık’ı CTO olarak atadığını duyurdu.

31 yıllık deneyimiyle Yorglass’ın teknoloji stratejilerine liderlik edecek
Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Önder Kaplancık, Koç Üniversitesi Yönetici İşletme Yüksek Lisans (Executive MBA) programını tamamladı. İş hayatına 1993 yılında Arçelik’te başlayan Kaplancık; KoçFinans, Teknosa, Carrefoursa, Hepsiburada ve KoçDigital şirketlerinde farklı pozisyonlarda kariyer yolculuğuna devam etti. Son olarak Eclit şirketinde CEO’luk görevini üstlenen Önder Kaplancık, Haziran 2024 itibariyle CTO’su olduğu Yorglass’ın bilgi teknolojileri alanındaki proje ve yatırımlarına liderlik edecek.

 

*

Yorglass Hakkında

Temelleri 1974’te atılan Yorglass, endüstriyel cam işleme ve düz cam ticareti alanlarındaki tecrübesiyle sektöre öncülük ediyor. Global ve güvenilir tedarikçi olma nedeni doğrultusunda ürettiği zengin ürün çeşitlerini hem iç pazara hem de 6 kıtaya ulaştıran Yorglass, 150'den fazla farklı cam türü ve dünyanın her yerinden 70'in üzerinde tedarikçisi ile geniş bir alana hizmet veriyor. Bugün itibarıyla üretim ve ticari çalışmalarını; Yorglass Ticaret, Yorglass Satina, Yorglass Ticari Soğutucu ve Yorglass Beyaz Eşya iş üniteleri altında Türkiye’nin beş farklı şehrinde kurulu yedi tesisinde gerçekleştiren şirket, ürünlerini 60’a yakın ülkeye ihraç ediyor. Sektördeki 50.yılını kutlayan Yorglass, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde 30 milyon euro yatırımla hizmete sunduğu Çamaşır Makinesi Kapak Camı İşletmesi ile üretmek ve sürdürülebilir bir değer yaratmak için çalışmalarını sürdürüyor.   

http://www.yapi.com.tr/haberler/yorglassin-yeni-ctosu-onder-kaplancik-oldu_205222.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!