Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Yol Göz Göre Göre Çöktü

Trabzon’un merkez Ortahisar ilçesinde 5 ay önce heyelan nedeniyle çatlayan yol, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 aydır zemin etüdü dışında hiçbir müdahale yapılmayınca aşama aşama çöktü.

yapi.com.tr
Yol Göz Göre Göre Çöktü

Trabzon'un merkez Ortahisar ilçesine bağlı Yeşilbük Mahallesi'nde 15 Mart tarihinde yaşanan heyelan sonrasına yol üzerinde küçük bir çatlak meydana geldi. Trabzon Büyükşehir Beleyesi tarafından 23 Mayıs tarihinde çatlak olan bölgede zemin etüdü yapıldı ancak sonrasında hiçbir müdahale yapılmayınca, aradan geçen süre içinde yol aşama aşama çöktü.

Sözcü’den Elif Çavuş’un haberine göre; Karşıyaka küme evlerine giden yol tamamen trafiğe kapandı. Yaklaşık 713 nüfusu olan Yeşilyurt mahallesinin sakinleri, 3 km daha fazla yolu uzatan alternatif yol güzergahını kullanmak zorunda kaldı. Heyelanlı bölgenin üst tarafında bulunan 3 dairelik bina ise yıkılmak üzere.

‘Neyi bekliyorlar bilmiyoruz’
Çöken yolun bir an önce yapılması çağrısında bulunan CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, “Büyükşehir Belediyesinden arkadaşlar gelmiş, incelemelerde bulunmuş ve etüt yapmışlar. Fakat hala somut bir adım atılmamış. Trabzon'un merkezinde bir mahallede ana yol çökmüş, üzerinden bunca zaman geçmiş ama ilgililer öylece bekliyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin bu sorunu çözecek imkanı varken çözüm neden ağırdan alınıyor? İnsanların hastası olur, cenazesi olur, acil işi olur. Mahallenin ana yolu kapalı olur mu? Ne yapsın bu insanlar? Yol beklemez, hizmet beklemez. Neyi bekliyor, niye bekliyorlar bilmiyoruz.” dedi.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yol-goz-gore-gore-coktu_191761.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!