Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

VitrA ve Artema, “Hazır Cevap”la Akıllı Alışveriş Dönemini Başlatıyor

VitrA ve Artema’nın müşteri memnuniyeti odaklı çözümler sunma becerisini ve yenilikçi yaklaşımını yansıtan Hazır Cevap, QR Code (karekod) uygulaması esasına dayanıyor.

yapi.com.tr
VitrA ve Artema, “Hazır Cevap”la Akıllı Alışveriş Dönemini Başlatıyor

VitrA ve Artema ürünlerinin satışa sunulduğu İntema mağazalarında, ürünlerle ilgili bilgilere hızlı ve kolay ulaşılmasına imkan veren “Hazır Cevap” sistemi hizmete sunuldu. VitrA ve Artema’nın müşteri memnuniyeti odaklı çözümler sunma becerisini ve yenilikçi yaklaşımını yansıtan Hazır Cevap, QR Code (karekod) uygulaması esasına dayanıyor. Mağazada bulunan teşhirlere yerleştirilen karekodlar; mobil cihazlara ücretsiz olarak yüklenebilen uygulama aracılığıyla okutulduğunda, kullanıcı teşhirde yer alan ürünlerin detay sayfasına yönlendiriliyor. Böylece ürünün anlık stok ve fiyat bilgileri, teknik özellikleri ve çizimleri, tasarımcı bilgisi ve aldığı ödüllere ulaşabiliyor. Ürünün ait olduğu seriyle ilgili mekan görselleri ve serinin diğer ürünlerini görebilen kullanıcılara ayrıca, seçtikleriyle uyumlu ürün önerileri de sunuluyor.

İstanbul Nişantaşı, Caddebostan, Adana, Ankara ve Samsun mağazalarında başlatılan uygulamanın; 2013 yılının Şubat ayında tüm İntema mağazalarında hayata geçirilmesi hedefleniyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/vitra-ve-artema-hazir-cevapla-akilli-alisveris-donemini-baslatiyor_103685.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!