Günsan’da Üst Düzey Atama
Günsan, Radius Elements Serisi...
Günsan’ın Şık ve Modern Prizleri...
Günsan Elektrik, Verimlilik...
Günsan Enerji Verimliliğini Artırıyor
Günsan Elektrik Antalya’da...
Günsan’dan 40. Yılında 40 Okula Destek
Elektrik aksesuarlarında inovatif ürün yelpazesi ve yenilikçi yaklaşımıyla öne çıkan Günsan Elektrik, 40. yılına özel anlamlı bir proje hayata geçirdi. İhtiyaç Haritası iş birliğiyle belirlenen 40 ilköğretim okulunun elektrik ekipmanları ihtiyacını karşılayan şirket, okulları inovatif ve çocuk korumalı ürünleriyle yeniledi.
1982 yılında faaliyetlerine başlayan ve sektörde 40. yılını geride bırakan Günsan Elektrik, tüm çocukların eşit şartlarda eğitim görmesine katkı sağlayacak bir projeye imza attı. Özelleştirilmiş kurumsal sosyal sorumluluk projeleri tasarlayan İhtiyaç Haritası iş birliğiyle başlatılan proje ile Türkiye genelinde ihtiyacı bulunan 40 ilköğretim okulunun elektrik ekipmanları Günsan tarafından karşılandı. Diyarbakır’dan Kocaeli’ne, Türkiye çapında belirlenen 40 okul; Günsan Elektrik’in çocuk korumalı prizleri, ışıklı anahtarları gibi yenilikçi, güvenli ve kullanımı kolay elektrik ürünleri ile donatıldı.
‘‘Geleceğimizi aydınlatan çocuklarımızın eğitimine katkı sunmaya devam edeceğiz’’
* Günsan Hakkında 1982’de anahtar priz ve elektrik aksesuarları imalatı yapmak üzere kurulan Günsan, 1995’te halen üretiminin devam ettiği endüstriyel tesisine geçti. Anahtar-priz üretimi ile Türkiye’nin sektöründe öncü şirketlerinden biri olan Günsan, inşaat sektöründe alçak gerilim tesisatı ekipmanları olan elektrik anahtarı, priz, grup priz, şalt malzemesi, kompakt şalter, kaçak akım röleleri, sigorta kutuları ve aksesuarlarından oluşan 17.000 parçalık ürün portföyünü distribütörleri ve bayileri aracılığı ile hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştırıyor. İhtiyaç Haritası Hakkında İhtiyaç sahiplerini, destek olmak isteyen birey, kurum ve kuruluşlarla buluşturan İhtiyaç Haritası, Sosyal Kooperatif statüsünde kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olarak 2015 yılında kurulmuştur. Kanıtlanmış harita teknolojisi ve toplum tabanlı doğrulama işlevi aracılığıyla eğitim, sağlık, kültür-sanat gibi alanlarda yardımlaşmayı ve dayanışmayı kolaylaştırır. 2015 yılından bugüne İhtiyaç Haritası platformunu 120 bini aşkın üye, 350’den fazla STÖ, 70’den fazla özel sektör kuruluşu, yüzlerce kamu kuruluşu temsilcisi kullandı. Platform aracılığıyla 10 milyondan fazla ihtiyaç kalemi karşılanırken yaklaşık 497 milyon liraya eş değer bir paylaşım ekonomisi yaratılarak sosyal etkisi yüksek bir fark yaratıldı. |