Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Eczacıbaşı, VitrA Markasıyla 5. Kez İhracat Şampiyonu

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından verilen “İhracatın Şampiyonları” ödülleri kapsamında Eczacıbaşı, VitrA markasıyla iki büyük ödül almaya hak kazandı.

yapi.com.tr
Eczacıbaşı, VitrA Markasıyla 5. Kez İhracat Şampiyonu

VitrA markalı ürünlerin dışsatımında görev alan Ekom Eczacıbaşı Dış Tic. A.Ş., seramik sağlık gereçleri ve seramik kaplama malzemeleri kategorilerinde en çok ihracat yapan şirket seçilerek iki büyük ödül almaya hak kazandı. Ekom ayrıca, kaplama kategorisinde “En Yüksek İhraç Birim Fiyatına Sahip Firma” oldu.

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından bu yıl 5. kez verilen “İhracatın Şampiyonları” ödülleri kapsamında, sektörlerinin en çok ihracat yapan, ihracatını en fazla artıran ve en yüksek ihraç birim fiyatına sahip 46 şirket toplam 78 ödülün sahibi oldu. İlk yıldan başlayarak ihracatta şampiyonluğu bırakmayan VitrA’nın ödüllerini, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Avrupa Bölge Direktörü Ferit Erin ve VitrA Karo Satış Direktörü Mert Sevil, Türkiye Seramik Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz ve TİM Başkanı Mustafa Gültepe’den aldı.

Ferit Erin

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri, sektörünün ilk ihracatını yapan kurumu olarak, ülkemizin toplam seramik sağlık gereçleri ihracatının %50’sinden fazlasını gerçekleştiriyor. VitrA Karo ise AB ülkelerine yapılan karo seramik ihracatında metrekare bazında birinci sırada yer alıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/eczacibasi-vitra-markasiyla-5-kez-ihracat-sampiyonu_199759.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!