Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Eczacıbaşı VitrA İtalya’da Showroom Açtı

Eczacıbaşı VitrA, İtalya’daki seramik endüstrisinin kalbinin attığı Fiorano Modenese’da showroom açtı. Dünyanın en büyük fuarı Cersaie sırasında yapılan açılışa, Türkiye’nin Milano Başkonsolosu Mehmet Özöktem ve VitrA Karo CEO'su Hasan Pehlivan katıldı.

yapi.com.tr
Eczacıbaşı VitrA İtalya’da Showroom Açtı

105 uluslararası pazarda faaliyet gösteren Eczacıbaşı VitrA, İtalya’da showroom açtı. Seramik endüstrisinin kalbinin attığı Fiorano Modenese’da yer alan yeni showroom; VitrA’nın 8 bin metrekare alan üzerine kurulu depo ve ofisinin de bulunduğu tesiste yer alıyor. Showroomda, banyoda kullanılan çözümlerin yanı sıra, VitrA’nın en yeni tasarımları sergileniyor.

Showroomun açılışı, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie ile eş zamanlı olarak 24 Eylül’de gerçekleştirildi. VitrA İtalya Genel Müdürü Fabio Ciucci’nin ev sahipliğindeki açılışa, Türkiye’nin Milano Başkonsolosu Mehmet Özöktem, İtalya-Türkiye Kültür ve Dostluk Derneği Başkan Yardımcısı Ceyhun Balcıoğlu ve VitrA Karo CEO'su Hasan Pehlivan katıldı.

VitrA’nın İtalya’daki varlığını güçlendiren önemli adım
VitrA’nın stratejik pazarlarından İtalya’daki varlığını güçlendirmek adına önemli bir adımı temsil eden showroomun açılışına, iş ortakları ve müşteriler katıldı. Markanın inovasyon ve büyüme vizyonunu yansıtan en yeni koleksiyonların ön gösteriminin de yapıldığı açılışta konuşan Fabio Ciucci, VitrA’nın değişen pazar dinamiklerine nasıl ayak uydurduğunu ve geleceğe yönelik hedeflerini aktardı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/eczacibasi-vitra-italyada-showroom-acti_206484.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!