Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bu Malzemeye Talep 4 Kat Artacak!

Kentsel Dönüşüm, 3. Köprü, Kanal İstanbul, 3. Havaalanı gibi mega projelerin kum ve çakıl karışımı agrega ihtiyacını 4 kat artıracağı bildirildi.

yapi.com.tr
Bu Malzemeye Talep 4 Kat Artacak!

AGÜB (Agrega Üreticileri Birliği) başkan yardımcısı Beşir Kemal Ustaoğlu hükümetin önemle üzerinde durduğu Kentsel Dönüşüm, 3. Köprü, Kanal İstanbul, 3. Havaalanı, Körfez Geçişi, Kuzey Marmara Otoyolu gibi mega projelerin gerçekleştirilmesi için agrega ihtiyacının en az 4 kat artacağını belirtti. İnşaat sektörünün bu kadar büyüyecek olması nedeni ile agrega üreticilerinin artacak olan bu talebin karşılanması için hükümet yetkilileri ile görüşmelere devam ettiğini söyledi.

TÜRKONFED'e bağlı YÜF (Yapı Üreticileri Federasyonu) üyesi olan Agrega Üreticileri Birliği (AGÜB)'ün misyonu, beton üretiminde büyük yeri olan agreganın kritik önemini vurgulayarak, sektörü ilgilendiren yasal düzenlemelerin yapılmasında öncülük etmek, üreticilerin karşılaştıkları teknik ve hukuki sorunların çözümüne katkıda bulunmak, çevreye saygılı ve kaliteli agrega üretimine teşvik etmek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bu-malzemeye-talep-4-kat-artacak-_107486.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!