Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

BTM’ye TURQUALITY®/Marka Desteği

BTM, Ticaret Bakanlığı aracılığıyla Türk Markalarının yurtdışındaki rekabet gücünü arttırmaya yönelik destek programı “TURQUALITY®"ye kabul edildi.

yapi.com.tr
BTM’ye TURQUALITY®/Marka Desteği

Dünya genelinde 5 kıtada 65 ülkede varlığını sürdüren BTM, Ticaret Bakanlığı aracılığıyla Türk Markalarının yurtdışındaki rekabet gücünü arttırmaya yönelik ilk ve tek devlet destek programı olan “TURQUALITY®/Marka Destek” programına kabul edildi.

TURQUALITY®, ülkemizin rekabet avantajını elinde bulunduran ve markalaşma potansiyeli olan ürün gruplarına sahip firmaların, üretimlerinden pazarlamalarına, satışlarından satış sonrası hizmetlerine kadar bütün süreçleri kapsayacak şekilde yönetsel bilgi birikimi, kurumsallaşma ve gelişimlerini sağlamayı amaçlıyor.

TURQUALITY®/Marka Destek Programının odağında, klasik ihracat desteklerinden farklı olarak salt ihracatı artırmak yerine firmaların markalaşma hedeflerine katkıda bulunmak yer alıyor.

BTM, uluslararası pazarlarda kendi markasıyla global bir oyuncu olmanın yanı sıra, olumlu Türk malı imajının oluşturulması ve yerleştirilmesi amacıyla oluşturulmuş devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı TURQUALITY®/Marka Desteğinde yer almanın haklı gururunu yaşıyor.

BTM; markası ve ülkemizi uluslararası pazarlarda, inovatif ve katma değerli ürünleri ile temsil etmeye devam edeceği azim ve kararlığıyla; sürdürülebilirlik yolculuğunda bu önemli başarıya imza atan tüm BTM ailesine, paydaşlarına ve destekleyenlerine teşekkürlerini sunuyor.

 

*

BTM Hakkında

Merkezi İzmir’de olan Türkiye’nin öncü yalıtım şirketi BTM'nin temelleri, 1975 yılında, Türkiye Şişe Cam Topluluğu tarafından, İstanbul’da atılmıştır. 1986 yılından bu yana ise, İzmir/Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesindeki üretim tesislerinde faaliyetlerini yeni ve teknolojik yatırımları ile arttırarak sürdürmektedir. Su yalıtımı, ısı yalıtımı ve çatı kaplama malzemeleri üretilen toplam 5 tesisi bulunmaktadır. BTM Grup şirketlerinden olan Polpan KZ ise Kazakistan’da faaliyet gösteren ısı yalıtım levhaları ve su yalıtım ürünleri üretimi yapılan bir tesistir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/btmye-turquality-marka-destegi_205288.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!