Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Belediyecilik ve Demokrasi Tartışılacak

Çankaya Belediye Başkanı Tanık, Şehir Plancısı Polat ve Sedat Göçmen ODTÜ Mezunları Derneği'nde yapılacak olan panelde belediye hizmetlerini ve bunların demokrasi ile ilişkisini tartışacak.

yapi.com.tr
Belediyecilik ve Demokrasi Tartışılacak

Bianet'in haberine göre; ODTÜ Mezunları Derneği "ODTÜ'lüler Gündemi Tartışıyor" etkinlikleri dizisi kapsamında "Geçmişten Günümüze Toplumcu Belediyecilik Örnekleri" konulu panel düzenliyor.

7 Aralık Cumartesi günü ODTÜ Mezunlar Derneği'nde gerçekleşecek olan panelde belediye hizmetlerinin ele alınışınıngeçmişten günümüze değişik örnekleri, bu hizmetlerin demokrasi ile ilişkisi ve ortaya çıkan özgün, çağdaş anlayışlar tartışılacak.

Panele Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Nilüfer Kent Konseyi Üyesi ve Şehir Plancısı İkbal Polat ve Fatsa deneyiminde Devrimci Yol hareketinin Karadeniz bölgesi örgütlenme sorumlusu olan Sedat Göçmen konuşmacı olarak katılacak.

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/belediyecilik-ve-demokrasi-tartisilacak_114672.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!