Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

"AK Parti’nin Gezi"si Twitter’ı Salladı

AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli’nin çıkışıyla patlak veren çöp tartışması Twitter’da da kendine yer buldu. #direnyamanlar hashtag’i altında çöp tesisine karşı çıkan Tweet’ler sıralanıyor. Sayfa Twitter’da büyük ses getirdi ve ilk gün sonunda ülkede zirve yaptı!

yapi.com.tr
"AK Parti’nin Gezi"si Twitter’ı Salladı

İzmir’deki çöp tartışması Twitter’a da taşındı.

Ege'de Son Söz'ün haberine göre, AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli’nin Karşıyaka’nın Yamanlar Köyü civarına yapılması planlanan bertaraf tesisine karşı açıklamalarıyla start alan ve hafta boyu gelen karşılıklı demeçlerle Denizli-Kocaoğlu düellosuna dönüşen tartışma mini blog sitesinde de kendine yer buldu.

AK Parti Bayraklı Meclis Üyesi Kemal Büyükesim’in teşkilatın sosyal medya birimine taşıdığı öneri, yapılması planlanan çöp tesisi evine oldukça yakın olan AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül’ün verdiği fikirle şekillendi.

#direnyamanlar hashtag’i ile açılan sayfaya Büyükşehir’in projesine karşı duran mesajlar yağarken, bölgenin diğer sıkıntıları da dile getirildi.

 

AK Parti Teşkilatı'nın ülke çapında büyük katkı koyduğu #direnyamanlar sayfası açıldığı ilk gün zirve yaptı! Sayfa gün sonunda Türkiye listesinde ilk sıraya yükselirken, dünya ‘trend topic’ sıralamasında da üçüncü sıraya kadar çıktı.

AK Partililerin yanı sıra çevrecilerin de destek verdiği sayfaya Genel Başkan Yardımcıları Salih Kapusuz ve Süleyman Soylu, İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Milletvekili İlknur Denizli ve çok sayıda partili de mesaj gönderdi.

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/ak-partinin-gezisi-twitteri-salladi-_112604.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!