Yurtbay Seramik, Cersaie Fuarı'nda Yoğun İlgiyle Karşılandı



Seramik sektöründe Türkiye’nin köklü firmalarından biri olan Yurtbay Seramik, 23-27 Eylül 2024 tarihlerinde Bologna’da düzenlenen Cersaie Uluslararası Seramik Karo ve Banyo Mobilyaları Fuarı'nı geride bıraktı. Tüm dünyadaki seramik karo banyo mobilyaları üreticilerinin buluşma noktası olan Cersaie Fuarı’nda, Yurtbay Seramik’in çevre dostu ve estetik tasarımlarıyla ilgi çeken “Amalfi”, “Timewood” ve “Dublin” büyük koleksiyonları sergilendi.

Önemli iş birliklerine imza atılan fuarda, Yurtbay Seramik, sürdürülebilir tasarım anlayışıyla ön plana çıktı. “Onlara reddedemeyecekleri bir teklifimiz var” mottosuyla yola çıkan Yurtbay Seramik, estetik, kalite ve inovasyonu bir araya getirerek Türk seramik sektörünün yanı sıra uluslararası pazarda da dikkatleri üzerine topladı.

Mimarlar, tasarımcılar ve distribütörlerle gerçekleştirilen iş birlikleri sayesinde Türk seramik sanayisinin vizyoner yüzü, Cersaie Fuarı ile birlikte bir kez daha yeni ürünlerle ziyaretçilerine sunuldu.

Sektör trendlerinin belirlendiği fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yurtbay Seramik İhracat Müdürü Murat Akbulut; "Bu yıl Cersaie Fuarı’nda, seramik endüstrisindeki gelişmiş üretim tekniklerinin öne çıktığını ve modern tasarımların fonksiyonellikle harmanlandığı ürünlerin yoğun ilgi gördüğünü gözlemledik. Bu yenilikler, küresel pazarda rekabet avantajımızı artırmak adına bize önemli fırsatlar sunuyor. Gelecek stratejilerimizi bu doğrultuda belirleyerek ve yeni yatırımlarla bu fırsatları değerlendirmeyi planlıyoruz.’’ dedi.