Ofis ve Evlerin Sonbahar Dokunuşları tunadeco.com ile Tamamlanıyor



55 yıllık mobilya geleneğinden gelen Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları’nın online satış kanalı tunadeco.com, sonbahar esintisi ile ev ve ofislerin havasını değiştiriyor. Turuncu, kırmızı, kahverengi, sarı ve hardalın farklı tonlarında farklı ürünleriyle sonbaharın dinginliğini ve huzurunu mekanlara taşıyan tunadeco.com, alanların enerjisini yükseltiyor.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Yaşam ve çalışma alanlarını sonbahara hazırlıyor

Bire bir sohbet etmek veya dinlenmek isteyenler için evlerde özel alanlar yaratan Han Koltuk, sade tasarımı ile ofislerde de ortak alan ve dinlenme salonlarını şekillendirmeye uygun. Kayın ayakları ve Venedik sarısı tonu seçeneği de sunan Han Koltuk, sonbaharın ruhunu yüceltiyor. Karakteristik çizgilerle tasarlanan ayakları ve sonbahar renk seçenekleriyle Mesh Sehpa, misafirlerin ağırlandığı alanları sonbaharın mistik dokunuşlarıyla buluşturuyor. Sadeliğin yanı sıra sonbahar renklerinin gücünün yansıması Bold Köşe Koltuk, konforlu alanların modern temsilcisi. Klasik oturma sisteminin modern çizgilerle yorumlandığı yuvarlak hatları, kaliteli işçiliğini gözler önüne seren detayları ile ev ve ofislere uyum sağlayan koltuk, ahşabın sıcaklığını alanlara taşıyor. Tekli, ikili ve köşe olmak üzere farklı seçenekler de sunan koltuk, kişiselleştirilmeye de hazır. Tunadeco.com, evlerin ve çalışma alanlarının tamamlayıcısı dekoratif kırlentlerde turuncu, sarı, kırmızı, hardal ve kiremit rengi gibi onlarca renk ve tasarım seçeneği sunarak, mekanlarda sonbaharın vazgeçilmez anımsatıcısı oluyor.

 

*

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları hakkında

Tuna, 55 yıl önce ürün ve hizmet kalitesini en üst seviyeye taşımak, öncü ve yenilikçi yaklaşımıyla sektörün standartlarını yeniden belirleyen marka olmak vizyonuyla yola çıktı. 1992 yılında köklü dünya markası Girsberger ile gerçekleştirilen ortaklık, ofis mobilyası sektörünün ergonomi, inovasyon, fonksiyon gibi temel kriterlerle tanışmasını sağladı, ofiste geçirilen zamanın niteliğini artırdı.

Bugün Tuna, kalitenin detaylardaki mükemmellikten oluştuğunun bilinciyle tasarıma hayat veriyor. Tasarımın evrensel değerlerinden ödün vermeden, hem tedarikçilerinin hem de müşterilerinin beklenti ve önceliklerine uyumlu çözümler üretiyor. Hayal gücü, aklın yol göstericiliğinde hayatımızın estetik, fonksiyonel ve güncel bir parçası haline geliyor. 

Çünkü Tuna, bugünün yaşamı, bugünün ihtiyaçları için bugünün tasarımını sunuyor.

tunadeco.com, 55 yıllık mobilya geleneğinden gelen Tuna Ofis ve Tuna Ev Mobilyaları’nın online satış kanalı olup, ürünler bu güvence altındadır.