Masdaf’ın Yeni Genel Müdürü Erhan Özdemir Oldu



Pompa sektörünün öncü şirketlerinden Masdaf’ın yeni Genel Müdürü Erhan Özdemir oldu. Satış ve pazarlama alanında 30 yılı aşkın deneyime sahip olan ve bu süre zarfında ulusal ve uluslararası düzeyde birçok başarılı çalışmaya imza atan Özdemir, 7 Ekim 2024 tarihi itibariyle görevine başladı. 2007 yılından bu yana Masdaf Genel Müdürü olarak görev yapan Vahdettin Yırtmaç ise şirketteki görevini Yönetim Kurulu Üyesi olarak sürdürmeye devam edecek.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü mezunu olan Özdemir, iş hayatına Petrol Ofisi A.Ş.’de Satış Uzmanı olarak başladı. Daha sonra; Grundfos’ta Ülke Müdürü, Merkez Yayın Holding’de Başkan Yardımcısı, İngiltere merkezli Tata Steel Europe’de İş Geliştirme Müdürü ve Ticaret Direktörü, Masdaf’ta Satış ve Pazarlama Direktörü, Yıldız Demir Çelik’de CCO görevlerinde bulundu. 2023 yılında Galatasaray Üniversitesi ve TKYD iş birliği ile düzenlenen Yönetim Kurulu Üyeliği Gelişim Programını tamamlayan Özdemir, 2022 yılından bu yana Ode Yalıtım’da CCO ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışıyordu. 

 

*

Masdaf Hakkında

1977 yılında suyun ve enerjinin etkin kullanılması ve bu sayede yaşam kaynaklarının korunması ilkesiyle ve yüzde 100 yerli sermaye ile kurulan Masdaf, enerji verimliliği sağlayan, çevreci ve inovatif “pompa teknolojileri” üretmektedir.

Pompa sektörünün öncü markası Masdaf, 40 bin metrekare alan üzerine kurulan Düzce fabrikası ile 12 bin metrekare alan üzerine kurulan Tuzla fabrikasında; endüstriyel proseslerde, sulama, ısıtma ve soğutma sistemlerinde, gemi sanayinde, atık su transferinde, yangın söndürme işlemlerinde, petro-kimya sanayinde, tarımsal sulamada ve daha birçok alanda kullanılmak üzere santrifüj pompa imalatı yapmaktadır.

Masdaf, Türkiye genelinde ki yaygın bayi ve servis ağıyla, pompa teknolojileri alanında en iyi hizmeti, en kısa zamanda sunmayı misyon edinmiştir.

ERP direktiflerine uygun olarak geliştirilen, yüksek verimli pompa sistemlerini 70’ten fazla ülkeye ihraç eden Masdaf, bu ülkelerde kurduğu distribütörlük ve servis ağıyla da Türkiye’nin global markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.