Kuzguncuk Yaz Atölyeleri



Mimarlık ve tasarım vasıtasıyla 30 yıldır yaratıcı eğitim veren Finlandiya temelli Arkki, Türkiye Tasarım Vakfı iş birliğiyle Türkiye’de 3. yılını kutluyor.

10 – 26 Temmuz tarihleri arasında Kuzguncuk İskele’de gerçekleşecek olan özel programda çocuklar, Kuzguncuk’ta oyunlaştırılmış bir keşif gezisine çıkacak ve ardından farklı disiplinlerden yaratıcı atölyelerle tasarım odaklı ve yenilikçi düşünme becerilerini geliştirecekler.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Kuzguncuk’un tarihi dokusu, mimarlık ve kültürel mirası çocuklara farklı perspektifler kazandırmak için eşsiz bir öğrenme ortamı sunuyor. Tasarım atölyelerimizle çocuklar, Kuzguncuk’u gezerek keşfederken, teorik bilgiyi ve uygulamalı çalışmaları deneyimleyerek öğrenecekler.

Program kapsamında çocuklar, kültürel miras, kentsel tasarım, mimarlık, iç mimarlık, peyzaj mimarlığı, mobilya tasarımı ve moda tasarım olmak üzere toplam 7 farklı tema odağında her gün bir temayı ele alacaklar. 4 saatlik içeriğe sahip atölyeler boyunca, analiz ettikleri Kuzguncuk’a dair kendi tasarımlarını üretecekler. Atölyeler sonunda üretimlerini Kuzguncuk İskele’de sergileme fırsatı bulacaklar.

Atölyeler hakkında ayrıntılı bilgi ve kayıt için tıklayın