İtalyan Tasarımı Pedrali Ürünleri, Diseno Outdoor'da



Pedrali, bahçe, veranda, teras ve havuz çevresi için uygun tasarlanmış, İtalyan estetiğini zanaat ve inovasyonla birleştiren benzersiz koleksiyonuyla, ‘fonkyonel mimari’ niteliğinde ürünler ortaya çıkarıyor ve tamamını kendi fabrikasında üretiyor. Pedrali'nin modernist tasarımları, sadece kişisel yaşam alanlarına değil, otel, restoran, cafe gibi sosyal alanlarda da tercih ediliyor. Metal, plastik, ahşap ve döşenmiş mobilyalarda, butik ve yüksek montanlı üretim yapabilen ve özellikle contract projelerin vazgeçilmez olan Pedrali, gelenek ve yeniliği aynı çatı altında buluşturan ve pek çok tasarımcıyla da bu yolda işbirliği yapan, global bir otorite marka.

Pedrali ile Dış Mekanlara Estetik Dokunuş
Pedrali'nin özgün tasarımları, İtalyan estetiğinin inceliğini ve kalitesini mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Her bir detayı özenle işlenen Pedrali tasarımları, estetikten ödün vermeden fonksiyonellik ve konforu en yüksek standartlarda sunuyor. Dış mekanlarınızı estetik bir zenginlikle donatmanın yanı sıra uzun ömürlü kullanım ve rahatlık sağlıyorlar. Pedrali'nin koleksiyonları, modern yaşamın ihtiyaçlarına uygun çözümler sunarken, İtalyan el işçiliği ve tasarım ustalığıyla dış mekanlara eşsiz bir karakter katıyor. Her bir parça, zarafet ve işlevsellik arasında kusursuz bir denge sağlayarak yaşam alanlarınıza benzersiz bir estetik dokunuş sunuyor.

Diseno Outdoor Mağazası ile Hayallerinizdeki Dış Mekânlara Ulaşın
Diseno Outdoor, Diseno’nun dış mekân dekorasyonunda hayal ettiğiniz tüm detayları gerçeğe dönüştüren, bütünüyle açık hava yaşam alanlarına seslenen yeni markası. Dünyaca ünlü markaların en seçkin ürünlerini bir araya getiren Diseno Outdoor, dış mekân yaşamının hem konfor, hem işlevselliği ‘tasarım’ çatısı altında görmek isteyenlerin yeni adresi. Mobilya, aydınlatma sistemleri ve tamamlayıcı aksesuarlar gibi dış mekan yaşama sanatına salon şıklığını taşıyan pek çok ürün ve markasıyla Diseno Outdoor, mimar, iç mimar ve tüm tasarım tutkunlarının açık hava dekorasyon ihtiyaçlarını karşılayan bir marka.

Pedrali ile birlikte Ethimo, Gandiablasco, Gervasoni, Tom Dixon, Moroso, Christina Lundsteen, Design By Us, Ferm Living, Gubi, Hay, &tradition, Audo Copenhagen, Normann Copenhagen, Reflections Copenhagen, Verpan, Norr11, Poiat ve Secto Design; Maze Interiors; Amura, Bitossi Ceramiche, Diesel Living byMoroso, Paola Paronetto, Mini Forms, Moroso, MOS Design; Heerenhuis, Zaha Hadid Design, DCW, ibride, Maison Sarah Lavoine, Meier, Dante; David Trubridge, B.D Barcelona Design, USM ve  Zietagibi tasarım dünyasının niş markaları ve en güncel ürün koleksiyonları da Diseňo’nun SKYLAND HOM’daki mağazasında yer almakta.