Her mevsimde yaşayabileceğiniz ızgara keyfi Gaggenau'nun yeni Vario serisinde. Üç ayrı seçenekte sunulan ızgara serisi Gaggenau Vario Elektrikli ızgara VR 230, mutfaktaki barbekü keyfiniz için çok işlevli yardımcınız. VR230 eti, balığı ve diğer lezzetli besinleri ızgaradaki gibi kızartmak, kendi yağında pişirmek veya sıcak tutmak için de iki gözlü bir pişirme birimi olarak kullanılabilir.
Izgaraların en korkulan noktası olan temizlik sorunu da VR 230'da son derece pratik biçimde çözülmüş: Çıkartılabilir demir döküm ızgara saydam bir emaye tabaka sayesinde temizliği çok kolay.
Yeni Vario Elektrikli Izgara VR 421'nin açık kızartma ızgarası sayesinde ızgaralarınızı az yağlı bir şekilde hazırlamak mümkün. Kapalı bir şekilde hazne içinde bulunan ızgara ısıtıcıları, aşağı damlayan yağlardan korunduğu için, duman oluşumuna izin vermez. Özel aksesuar olarak satın alınabilen döküm kızartma tavası, düz bir yüzeyde ızgara yapmayı ve yağsız olarak pişirmeyi mümkün kıldığı gibi, büyük bir tava içinde pişirilen yemeklerin daha kolay hazırlanmasını sağlar.
Yeni geliştirilen Vario Teppan Yaki VP 421 ile doğrudan, düz ve sert kromlaştırılmış metal yüzey üzerinde, Japon geleneğine göre ızgara yapılmakta ve pişirilmekte. Tüm yüzeyde veya arzu üzerine yalnızca tek bir kısımda tam bir sıcaklık ayarlaması mümkün. Bu da aynı yüzey üzerinde hem pişirme hem de sıcak tutma anlamına gelmekte. Yüzeyi hafifçe temizlenmeye yetecek kadar temiz kalır.