Egepen Deceuninck’e The Hammers’tan Gümüş Ödül



Egepen Deceuninck, Cumhuriyet’in 100. yılında, deprem bölgesinde zarar gören 100 okulun kapı ve pencerelerini “Geleceğe Açılan Pencere” projesi kapsamında yeniledi. Eğitimin kesintisiz devam etmesi ve öğrencilerin daha güvenli bir ortamda eğitim alması için çalışan Egepen Deceuninck, “Türkiye’nin penceresi bu kez çocuklar için geleceğe açılıyor” mottosuyla yola çıkarak projesini hayata geçirdi.

Türkiye’nin en değerli CMO’larının jüri değerlendirmesi yaptığı The Hammers Awards’da Egepen Deceuninck, “Yapı ve İnşaat Sektöründe En İyi Pazarlama Ekibi” kategorisinde Gümüş ödüle layık görüldü.

İzel Özten Sarıkaya, İrem Yavuz, Özlem Eren, Oğuz Çaylı

“Eğitime katkı sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz”
Pazarlamasyon tarafından düzenlenen The Hammers Awards’da aldıkları ödüle ilişkin değerlendirmelerde bulunan Egepen Deceuninck Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Özlem Eren,“Egepen Deceuninck olarak Cumhuriyetimizin 100. yılında böylesine anlamlı bir projeyi hayata geçirmekten ve 'Geleceğe Açılan Pencere Projesi' ile eğitim alanında katkı sunmaktan büyük gurur duyuyoruz. The Hammers Awards’da aldığımız bu ödül, yalnızca pazarlama ekibimizin özverili çalışmalarının değil, aynı zamanda toplumsal sürdürülebilirlik politikalarımıza olan bağlılığımızın bir göstergesidir. Deprem bölgesindeki çocuklarımızın daha güvenli ortamlarda eğitim almasına katkı sağlamak, bizim için en değerli sosyal sorumluluk projelerinden biri oldu"diye konuştu.