Rafine Bir Yaşam İsteyenlere MILLENIUMPARK




















Türkiye’de kuruluşundan bugüne imar izni ile iskan edilen tek belediye olan Akfırat’ın değişen ve gelişen yüzüne MILLENIUMPARK öncülük ediyor.

Doğa ve teknolojiyi kusursuz bir tasarım ile birleştiren MILLENIUMPARK, 282000 m2’lik bir alana kurulmuş, toplam 219 adet villadan oluşuyor. Benzerlerinden farklı olarak villaların birbirine olan uzaklığı özel yaşama gerekli özeni gösterecek şekilde konumlanıyor. Platinium (479m2), Titanium (361m2), Quantium (367m2) adında 3 ayrı villa seçeneği sunan projede, her bir villa başına özerk 1287 m2’lik geniş bir kullanım alanı bulunuyor.

Gökdelenlerin yapı tekniği kullanılarak inşa edilen villalarda beton, çivi kaynak gibi unsurların yerine, yurt dışından özel olarak bu proje için ithal edilen yapı çeliği kullanılıyor. Villalardaki odalar tasarlanırken evin tüm bireyleri için yeterli kullanım alanı olmasına dikkat edilen projede, ebeveyn odası, suit ayrımı olmaksızın tüm yatak odalarında özel banyo bulunuyor ve her villa tipinde özel havuz standart olarak sunuluyor.

MILLENIUMPARK’ta akıllı ev sistemleri uygulanıyor. Tüm villaların altyapısı günümüz ve geleceğin ileri teknoloji gereklerini karşılayacak şekilde oluşturuluyor.

MILLENIUMPARK’ta her yaş grubu için sosyal imkanlar bulunuyor. İçinde 35 metre uzunluğunda açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, fitness center, mini futbol sahası, bisiklet ve yürüyüş parkurları, tenis, squash ve basketbol sahalarının yanında Konforim’da sauna, spa, masaj salonları, restaurant ve cafeler de bulunuyor. Alışveriş için uzaklaşmaya gerek bırakmayan ve her türlü ihtiyacı karşılayan Centrium’da ayrıca sinema salonları da yer alıyor.

MILLENIUMPARK’ın peyzajı araziden tek bir ağaç bile kesilmeden düzenleniyor. Özel olarak oluşturulan lavanta tarlaları, Japon kirazları, lale ve nergislerle renklendirilen MILLENIUMPARK’ta su sporlarının yapılabileceği bir yapay göl bulunuyor.

MILLENIUMPARK’ta yer almak için satış ofisi ziyaret edilebileceği gibi, Ekim ayında tamamlanacak örnek villaları görmek mümkün olacak.

MILLENIUMPARK Satış Ofisi: 0216 304 01 00