Bonus Yalıtım’da Üst Düzey Atama



Eryap Grup bünyesinde yer alan, sektörünün yüzde 100 yerli sermayeli tek Türk markası Bonus Yalıtım, itibarlı ve deneyimli bir ismi üst yönetim ekibine dahil etti. 45 yıla yaklaşan kariyerinde görev yaptığı iş dünyası kurumlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarında da yüklendiği önemli liderlik sorumluluklarıyla önemli bir iz bırakan Ferdi Erdoğan, Bonus Yalıtım İcra Komitesi Üyesi olarak göreve başladı.

Bonus Yalıtım CEO’su Emrullah Eruslu liderliğinde çalışmaları yürütülen İcra Komitesi bünyesindeki yeni görevinde, deneyimleriyle şirketin gelişimine ve stratejik hedeflerine katkı yapacak olan Ferdi Erdoğan, Bonus Yalıtım İcra Komitesi’ne katılımı öncesi, Kale Grubu bünyesinde Kalekim, Kalemaden, Kalenakliyat, Kalefrit şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürüyordu.

1979 yılında İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Jeoloji Yüksek Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmasının ardından çalışma hayatına 1980 yılında Kale Grubu’nda Jeoloji Yüksek Mühendisi olarak başlayan Ferdi Erdoğan, 1980-1998 yılları arasında Çanakkale Seramik, Kalemaden gibi şirketlerde farklı kademelerde yönetim sorumlulukları almış ve 1998-2013 yılları arasında Kalekim Genel Müdürlüğü görevini yürütmüştü. Aynı grup bünyesinde 2013-2017 yılları arasında Yapı Ürünleri Grup Başkanı olarak farklı şirketlerin yurt içi ve dışı operasyonlarını yöneten Ferdi Erdoğan, Kalekim, Kalemaden, Kalenakliyat, Kalefrit şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı’na atanmıştı.

Sektörel çatı kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarında da aktif yöneticilik görevleri üstlenen Ferdi Erdoğan, Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği / Türkiye İMSAD bünyesinde 2017-2020 Dönemi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinin ardından 2020 yılından bu yana Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görevini yürütüyor. 2022-2026 Dönemi Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği devam etmekte olan Ferdi Erdoğan, 2018-2022 Döneminde İstanbul Sanayi Odası ve ÇTSO-Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği görevlerini sürdürmenin yanı sıra, Kale Grubu ve Voytron Özel OBS Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de üstlendi. 2011-2015 yılları arasında İZODER Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Ferdi Erdoğan, halen İZODER Başkanlar Kurulu Üyeliğinin yanı sıra, KSV Dr. (H.C.) İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı ve Türkiye Deprem Vakfı Mütevelli Heyet Üyeliklerini de sürdürüyor.

 

*

Bonus Yalıtım Hakkında

Eryap Grup bünyesinde yer alan Bonus Yalıtım, sektörünün yüzde 100 yerli sermayeli tek Türk markası ve ısı, su, ses ve yangın olmak üzere ‘4 hayati temel yalıtım’ alanında yüksek kaliteli ürünleriyle tüm yalıtım ihtiyaçlarının tek çözüm noktası olma özelliği taşıyor. Bonus Yalıtım 62 bin metrekare alanda kurulu sektörün en modern tesisi olan Hendek Sakarya’nın yanı sıra, İstanbul Silivri ve Gaziantep’te yer alan ve toplam 162 bin metrekare alana ulaşan üretim tesislerinde, doğa dostu ileri teknolojilerle üretim yapıyor. Bonus Yalıtım ürünlerini yaygın bayi ağı ile Türkiye’nin 81 iline ulaştıran ve yaklaşık 65 ülkede kurmuş olduğu güçlü işbirlikleriyle ihracat büyümesini istikrarlı bir şekilde sürdüren Eryap Grup, yaklaşık 500 kişiye istihdam sağlıyor.

Bonus Yalıtım, XPS, Membran, Taş Yünü ile temelden çatıya, perde duvardan dış cepheye; konut, köprü, viyadük ve otoyollardan, sanayi tesislerine kadar yalıtıma ihtiyaç duyulan her yerde, uygulama detaylarına göre geliştirilmiş yüksek kaliteli çözümler sunuyor.