Blum Yeni Nesil Kalkar Kapak Sistemi; AVENTOS top



Mobilya aksesuar uzmanı Blum, yeni AVENTOS top versiyonu ile kalkar kapak aksesuarlarının gamını tamamlıyor. En yeni nesil kalkar kapak sistemleri, modern görünümleri, geliştirilmiş fonksiyonları ve kolay montajı ile etkiliyor.

AVENTOS top: Ergonomi ve konfor birlikte

Kalkar kapaklar, üst kapaklara ergonomi ve konfor getiriyor. Büyük ve ağır kalkar kapaklar bile kolayca hareket ediyor; kullanıcı başını sakınmadan her zaman özgür hareket ediyor. Bu nedenle Avusturyalı mobilya aksesuar üreticisi, ürün gamını sürekli geliştiriyor: Ailenin ilk üyesi AVENTOS HK top’un yanı sıra şimdi katlanır, eğimli ve paralel kalkar kapaklar, AVENTOS top ailesini tamamlıyor. Yeni nesil kalkar kapak sistemi, birçok avantaj sunuyor: Minimalist tasarımı sayesinde mobilya ile şık bir şekilde bütünleşiyor, ürünü oluşturan bileşenlerin azaltılması, birçok ilave entegre fonksiyon ile montajı ve ayarı son derece basitleştiriyor. Mutfak kullanıcıları, büyük hareket konforundan ve kesintisiz işleyişinden faydalanıyor.

AVENTOS top: Geliştirilmiş fonksiyonlar ve kolay montaj
Blum’un kalkar kapak programı AVENTOS, geniş bir ürün gamı ile hemen hemen her montaj durumu için doğru kalkar kapak çözümü sunuyor.  Mobilya aksesuar uzmanı Blum, AVENTOS top ailesini geliştirirken daha iyi fonksiyonlar sunmaya, modern bir görünüm tasarımına ve de tüm yaygın uygulamalara cevap verecek kompakt bir ürün programı oluşturmaya odaklandı. Üretim sürecine göre seçilebilecek entegre pozisyon bulmalı veya hazır sistem vidalı güç üniteleri. Entegre güvenlik fonksiyonu, güç ünitesini önden ayarlama imkânı ile koruma kapakları monte edilmiş olsa bile montajı ve ayarı basitleştiriyor. Yeni AVENTOS top ailesi hem güç ünitesi hem de teleskopik kollar için sadeleştirilmiş ve uygulaması kolay programı ile öne çıkıyor. Ayrıca, AVENTOS HS top ve HL top için kollar şimdi simetrik yapısı ve elektrikli hareket desteği SERVO-DRIVE ile kombine edilerek uygulanabiliyor. AVENTOS HF top, entegre hareket açısı sınırlayıcı sayesinde daha da kolay ayarlanıyor. AVENTOS HS top için artık enine stabilizasyon gerekmiyor. Ayrıca, yeni AVENTOS HF top, HS top ve HL top için aynı koruma kapağı kullanılabiliyor.

AVENTOS top: SERVO-DRIVE ile artan yaşam kalitesi
AVENTOS HK top gibi yeni kalkar kapak sistemleri de SERVO-DRIVE ile ideal kombine edilebiliyor.  Elektrikli hareket desteğinin aletsiz montajı ve yönlendirmeli ilk çalıştırma işlemi, üst dolaplarda kurulumu son derece kolaylaştırıyor. Ve sonrasında hafifçe dokunmak yetiyor; kapak sanki “sihirli” gibi hemen açılıyor. Rahat erişilen switchlere basıldığında kalkar kapak yumuşak ve sessiz kapanıyor. Kullanıcılar için tam bir hareket özgürlüğü ve eşyalara mümkün olan en iyi erişimi sunan AVENTOS top ailesinin minimalist tasarımı, mobilya ile şık bir şekilde bütünleşiyor ve mutfakta veya oturma odasında, banyoda veya gardıropta kullanılabiliyor. Böylece mobilya imalatçıları, üst dolaplar için mükemmel tasarlanmış ergonomik çözümler gerçekleştirilebiliyor.

AVENTOS top hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız