BİTÜDER’de Alper Doğruer Yeniden Başkan Seçildi



Türkiye’de tüm polimer bitümlü örtü üreticilerini birleştirerek, su yalıtımının kalite standartlarını yükseltmeyi ve sektörün sağlıklı büyümesini amaçlayan Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği (BİTÜDER) yeni yönetimini belirledi. 17 Eylül’de gerçekleştirilen 8. Olağan Genel Kurul’da derneğin Yönetim Kurulu Başkanı, RBS RAVAGO Türkiye Bina Çözümleri Ticari Direktörü Alper Doğruer, Başkan Yardımcıları Onduline Avrasya Genel Müdürü Kerem Kürklü ve BTM A.Ş. Yurt İçi Satış ve Pazarlama Müdürü Umut Ceylan, dernek Saymanlığı’na Standart İzolasyon Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu oybirliğiyle seçildi.

Reklam Goruntulenme Bolumu

BİTÜDER'e yeniden başkanlığa seçilen Alper Doğruer, derneğin kuruluş amacına uygun olarak yeni dönemde de faaliyetlerine hız kesmeden devam edeceğini belirtti. Doğruer, yeni yönetimin kararlılıkla, standartlara uygun ürün ve uygulamaların artması için çalışacağını vurguladı. Özellikle CE kalite standartları ve etiket beyan değerlerine uygun üretim konusunda derneğin hassasiyetle hareket edeceğini, üye firmalarla birlikte sektörde kaliteli su yalıtımının güvencesi olmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Doğruer, ‘kalite’ ve ‘denetim’ olgularına önem vererek daha somut ve etkin çalışmalar yürüteceklerini, Su Yalıtım Yönetmeliği başta olmak üzere mevcut mevzuatların gerektirdiği sağlıklı uygulamaların sahada artması için sektöre katkı sağlamaya devam edeceklerini de ekledi.