Dortek'in Çevreciliği Belgelendi



Dortek, ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Standartı sertifikasının ardından, çevreye verdiği önem ve atıkların değerlendirilmesi nedeniyle ISO 14001 Çevre Kalite Yönetim Standartı belgesini almaya hak kazandı.

Dortek Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ceritoğlu ISO 14001 Çevre Kalite Yönetim Sistemi belgesi alınması ile ilgili olarak, "Üretim olarak çevreye ne kadar duyarlı olduğumuzun bir kanıtı olan ve bu konuda yurtiçi ve yurtdışı ticari platformlarda kabul görmüş ve tanınmış Alman TÜV-CERT akredite kuruluşu tarafından ISO 14001 Çevre Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası'na sahip olmanın gururunu yaşıyoruz. Çevresel performansın artırılması, uluslararası rekabette avantaj sağlaması, firma itibar ve pazar payının artırılması, kirliliğin kaynaktan başlayarak kontrol altına alınması ve azaltılmasını amaçlayan bu belgeyi kuruluşumuza kazandırmış olmak bizim için büyük onur. Tüketicilerimizin karşısında her zaman güvendikleri bir marka olarak yer almaya ve kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz" şeklinde açıklama yaptı.

Dortek monoblok-dolu kapılar; lif haline getirilmiş yapısıyla çevre dostu, dolu yapısıyla darbelere, yangına ve neme dayanıklı, özel izolasyon fitillerinin katkısıyla ısı ve ses yalıtımlı, koku izolasyonlu, ultraviyole lake boya ve üç boyutlu ahşap desenli bitişleri ile dış etkenlere, güneş ışınlarına ve çizilmelere karşı dirençli.