Bestar ve Bestyle, BLV Ampüllerinin Türkiye Temsilciliğini Bu Yıl da Başarıyla Sürdürüyor...




Bestar ve Bestayle son olarak BLV’nin TOPLITE ampül serisini sokak, cadde, dış mekan aydınlatması için müşterilerinin hizmetine sundu. BLV’nin TOPLITE serisinin en belirgin özellikleri arasında, standart metal Halide ampüllerden daha uzun ömürlü, daha yüksek LM‘li olması ve aynı zamanda dikey yanabilmesi bulunuyor.

1968 yılında kuruluşundan bu yana BLV, dünya genelindeki ampul üretimiyle sürekli gelişen bir konum sergilemiştir. Müşterilerine üst düzeyde hizmet vermek ve ürünlerinde sürekli yenilik yaratmak BLV felsefesinin prensiplerini oluşturmaktadır.

BLV gaz deşarjlı ve halojen ampulleriyle kullanıcılarına geniş seçenekler sunmaktadır. Ayrıca BLV, DIN EN ISO 9001 sertifikasını almaya hak kazanmış dünyadaki ilk ampul üreticidir. BLV sipariş almaktan başlayan sevkiyatla sonuçlanan süreçte ‘’kaliteyi yaşamak’’ becerisini edinmiş, yüksek motivasyonlu ekibi ve istikrarlı eğitim programlarıyla bu hedefi desteklemektedir.

BLV ampüllerinin en önemli hedeflerinden biri de tüm aktivitelerinde doğal çevreye uyum sağlamaktır. Bu bakış açısı uzun ömürlü ampulleri ve ekolojik ambalajlarıyla örtüşür.


www.bestar.com.tr