İZOTİM, 2005 Egitim ve Uygulama Ödüllerinin Sahibi Oldu




Yalıtım sektörün öncülerinden İZOTİM Yalıtım Merkezi, eğitime vermiş olduğu önem ve yaptığı birçok sayıda kaliteli uygulamadan dolayı İzocam'ın düzenlediği gala gecesinde 2 adet birincilik ödülü almanın sevinç ve gururunu yaşadı.

2005 Yılı Eğitim Ödülü'ne laik görülen İzotim'in genç yatırımcılarından Emine Aydın, başarının, ancak nitelikli insan gücünün istihdam edilmesi ile mümkün olduğuna inandıklarını vurguladı. Çalışanlarının eğitim ihtiyaçları doğrultusunda mesleki gelişimlerini İ-Yem ve kişisel gelişim programları aracılığı ile sürekli desteklemekte olduklarını ve bu şekilde kurum hedeflerinin gelişimine uygun zemin oluşturduklarını belirtti.


Aydın, "Her çalışanın ayrı bir değer olduğunu kabul eder ve kurumsal kültürümüzün önemli bir parçası olarak görürüz. Kurumsal yapımız içinde, işveren ve iş görenlerin memnuniyetinin, modern yönetim yaklaşımını, verimliliği ve birlikteliği olumlu yönde etkilediğini biliriz" dedi.

İzotim, '2005 Yılı Eğitim Ödülü'nün yanısıra '2005 Yılı Uygulama Ödülü'nün de sahibi oldu. Emine Aydın, başarının kaynağını işine duyduğu saygı ve inanç olarak tanımlıyor.

"Yapmakta olduğumuz işin önemli bir sosyal sorumluluk yanı var. O da, çevre kirliliğinin önlenmesi ve ülke ekonomisine katkıda bulunulması. Bu sorumluluk, bizim işimize olan saygımızı ve inancımızı artırıyor. Isı yalıtımı, doğal kaynakları koruyarak çevreye dost inşaat imkanı verir. Türkiye ısınma amaçlı enerji kaybına bağlı olarak, tasarruf edebileceği 2 milyar doları kaybediyor. Yazın gündeme gelen soğutma maliyeti, ısıtma maliyetinin yaklaşık 3 katı. Ülkemizin içinde bulunduğu enerji darboğazında böyle bir israfı engellemek, işimizin bir parçası ve bu bizi büyük ölçüde motive ediyor".