2024 MİM-AD Yüksek Lisans Tezleri Sempozyumu



MİM-AD tarafından düzenlenen Yüksek Lisans Tezleri Sempozyumu’nun dördüncüsünü 14 - 15 Aralık 2024  tarihinde gerçekleşecek. Mimarlık Kültürü ve Mirası Araştırmaları Derneği (MİM-AD); mimarlık kültürü ve mirasına ilişkin konulardaki araştırma ve bilimsel çalışmaları desteklemek amacıyla kurulmuştur ve mimarlık, mimari restorasyon, geleneksel/tarihi yapı malzemelerinin korunması ve konservasyonu, tarih, mimarlık tarihi, sanat tarihi, arkeoloji ve ilgili diğer disiplinlerdeki çalışmalar ilgi alanına girmektedir.

Reklam Goruntulenme Bolumu

Sempozyum Takvimi

Bildiri özeti son gönderme tarihi: 7 Ekim 2024 - 23:59

Kabul edilen bildirilerin duyurulması: 4 Kasım 2024

Tam metin bildiri son gönderme tarihi: 25 Kasım 2024 - 23:59

Programın duyurulması: 2 Aralık 2024

Sempozyum: 14-15 Aralik 2024

Yazarlar için Açıklamalar

Bildiri özetlerinin içeriği, son beş yıldan eski olmamak şartıyla, jüri tarafından kabul edilen yüksek lisans tezinin, YÖK veri taban için hazırlanmıış özet ve anahtar kelimelerinden oluşmalıdır. Bildiri özetleri belirtilen tarihe kadar mimadYLsempozyumu@gmail.com adresine, konu alanına -mimadYLsempozyum başvurusu- yazılarak; ad, soyadı, e-posta adresi ve telefon bilgisi e-posta metnine eklenerek, .doc, .docx dosya biçiminde gönderilmelidir.

Özetler bildiri şablonuna uygun olarak hazırlanmalıdir. Bildiri özetleri, Bilim Kurulu tarafından değerlendirilecek, kabul edilen bildiriler sempozyumda online olarak sunulacak ve bildiri metinleri -kitap formatında yayınlanacaktır.

Bilim Kurulu: Seden Acun Özgünler, Jale Beskonaklı, Burcu Selcen Coşkun, Deniz Çalışır Pençe, Seda Kula, Mine Topçubaşı, Zeynep Yazıcıoğlu Halu

Düzenleme Kurulu: Selinay Kılıç Zorba, Kübra Kula, Ebru Pakel Farsak

Ayrıntılı bilgi için tıklayın