Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bir Kampanya da Spradon Evleri'nden

'Bahçeşehir’in merkezi' sloganıyla Kuzu Grup tarafından TOKİ ile birlikte hayata geçirilen Spradon, ev sahibi olmak isteyenlere ayrıcalıklı fırsatlar sunuyor. Yüzde 80’i yeşil alan olarak ayrılmış toplam 80 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Spradon Evleri, konut erişimli yeraltı otopark sistemiyle Bahçeşehir’de bir ilk olarak öne çıkıyor.

yapi.com.tr
Bir Kampanya da Spradon Evleri'nden

'Bahçeşehir’in merkezi' sloganıyla Kuzu Grup tarafından TOKİ ile birlikte hayata geçirilen Spradon, ev sahibi olmak isteyenlere ayrıcalıklı fırsatlar sunuyor. Yüzde 80’i yeşil alan olarak ayrılmış toplam 80 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Spradon Evleri, konut erişimli yeraltı otopark sistemiyle Bahçeşehir’de bir ilk olarak öne çıkıyor.

Spradon Evleri’nde yatırım yapmak ya da kiradan kurtulmak hedefiyle ev sahibi olmak isteyenler, Aralık sonuna kadar devam edecek çok özel bir kampanyadan yararlanabiliyorlar. Spradon Evleri’nde peşin alımlarda yüzde 25, yüzde 50 peşinatlı ödemelerde ise yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Spradon Evleri’nde 2+1 dairelerin fiyatları peşin alımlarda 160 bin 256 YTL’den başlıyor. 0212 444 58 98 numaralı telefondan Spradon Evleri hakkında detaylı bilgi ve randevu alınabiliyor.

İstanbul Üniversitesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Bayındırlık Bakanlığı onaylı zemin etüdü bulunan Spradon Evleri, 22 adet müstakil villa, 88 adet ikiz villa, 84 adet dubleks daire ve 127 adet normal daireden oluşuyor. Yüzeyde araç geçişi olmayan, konut erişimli yeraltı otopark sistemi üzerine kurulmuş bulunan Spradon Evleri’nde tüm trafik akışı yerin altında gerçekleşiyor. Böylece açık alanlarda rahatlıkla dolaşabiliyor ve çocuklarınızı da oyun oynarken gönül rahatlığıyla izleyebiliyorsunuz.

Spradon Evleri’nde elektrik hiç kesilmiyor

Sosyal yaşama yönelik olarak her türlü ayrıntının düşünüldüğü Spradon Evleri’nde fitness center, Türk hamamı ve sauna, 300 metrekare kullanım alanlı ve ithal filtrasyon sistemli yüzme havuzu, güneşlenme terasları ve kafeteryalar yer alıyor. Spradon Evleri’nde güvenlik konusu her eve yerleştirilen görüntülü iletişim sistemi ile sağlanıyor ve 7/24 profesyonel bir güvenlik ekibi tarafından takip ediliyor. Spradon Evleri’nde, yaşam alanları ve konutların tamamımın elektrik ihtiyacını karşılayan jeneratör de bulunuyor.

Jakuziden şömineye kadar rahat ve huzurlu bir yaşam için düşlenebilecek tüm detaylarla donatılan Spradon Evleri’nde kullanılan yapı malzemelerinde estetiği işlevsellikle birleştiren bir teknoloji ve tasarımcı bakış açısının yansımalarını görmek mümkün. Spradon Evleri’nde Alsecco mantolama sistemi, dış cephe doğramalarında ahşap görünümlü Rehau PVC kullanılıyor. Yüksek kaliteli antre ve koridor döşemelerinin kullanıldığı Spradon Evleri’nin salon döşemelerinde ahşap lamine parke uygulaması yapılıyor. Mutfaklarda ise Vanucci marka dolaplar ve Corian marka tezgahlar bulunuyor. Konutlar suya dayanıklı dış cephe boyası ile boyanıyor.

Kuzu Grup

Ağırlıklı olarak inşaat ve havayolu kargo taşımacılığı sektörlerinde faaliyetlerini sürdüren Kuzu Grup, bugüne kadar ülkenin dört bir yanında 250’ye yakın inşaat projesini başarıyla tamamlamış. 1943 yılında kurulan Kuzu Grup, yüklendiği tüm projeleri uluslararası kriterlere, yürürlükteki mevzuat, şartname ve standartlara uygun olarak, öngörülen sürede kaliteli ve sağlıklı bir şekilde gerçekleştiriyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/bir-kampanya-da-spradon-evlerinden_64693.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!