• Bakan Tunç, Bilge Sitesi Davasına İlişkin Soru Önergesini Yanıtlamadı
• Aliağa Gemi Sökümleri Tesisleri için Kapasite Artışı Talebi
• Yılın İlk Ayında 1,1 Milyarlık Taşınmaz Satıldı
• Hatay'da Tapulu Araziler Kamulaştırılıyor
• Her Yıl Ortalama 273 Milyar Ton Buzul Kaybediliyor
• Ulu Cami'nin Minaresinde 5 Yıldır 'Eğilme' Gözlenmedi
• Yıldız Entegre'nin Yenilikçi Laminat Parke Serisi VarioClic
• Dekton® Trevi, Roma’nın Mimari Estetiğini Çağdaş Projelere Taşıyor
• Creavit Rim-Off ve Vortex Klozetler
• Polisan Kansai Boya’dan Tüm Yüzeyleri Yenilemek için Tek Boya: X1 All
• Themore Concept'ten Forest Banyo Modeli
• 12. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri Heyecanı Başlıyor
• Kadıköy Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması
• Tarihi Çevrede Çağdaş Tasarımlar Öğrenci Yarışması
• Murat Artu ve Mimarlık Tutkusu Öğrenci Yarışması / 2025
• TEKNOFEST Mimari ve Görsel Tasarım Yarışması
• ÇEİS Yapı Tasarım Yarışması 2025
• 7. Uluslararası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması
• Zamansız Denge Temalı Birleşen Zihinler Öğrenci Proje Yarışması
• Kars Merkez Atatürk Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi...
• 2 Kısım Spor Tesisi Yapım İşi
• Artuklu Sağlıklı Hayat Merkezı Dış Cephe Mantolama Yapım İşi
• Yeni Orman Yolu ve Orman Yolu Büyük Onarımı Yapım İşi
• Batman Sason Tabur Komutanlığı İstinad Duvar Yapım İşi
• Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, İkizce Mahallesi, 3. Bölge...
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, kentte 10 bin konutun kış gelmeden depremzede hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi. »
Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), inşaat malzemesi sanayi üretiminin Temmuz 2023'te geçen yılın aynı ayına... »
Yakupabdal Mahallesi’nde ağaçlandırılacak alanı yapılaşmaya açan plan değişikliği, Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin açtığı dava sonucu iptal edildi. »
Son iki yılda günlük kiralık ev arzının yüzde 97 arttığı Türkiye'de 110 bin 857 ev günlük kiralık olarak kullanılıyor. »
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yaklaşık 298 milyon avro yatırımla iki etaplı olarak gerçekleştirilecek proje kapsamında... »
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm sürecindeki tıkanmaların bir sebebinin de tebligatlardan... »
Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde zemin etüt çalışmaları yeniden yapılıyor. »
Osmaniye'de 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen afetzedeler için inşa edilen kalıcı konutların ilk etabının aralıkta hak sahiplerine teslim... »
Konutların turizm amaçlı en fazla 100 gün kiralanmasını, bu alanda izin belgesi verilmesinden idari yaptırımlara kadar çok sayıda düzenlemeyi... »
Haberler » Gündem