• TOKİ'nin Sosyal Konut Projesi için Üç İlde Acele Kamulaştırma Kararı
• Torba Yasa, Anayasayı ve Çevre Sözleşmelerini Hiçe Sayıyor
• Tartışılan Kanun Teklifinin İlk 11 Maddesi Kabul Edildi
• Özelif Sitesi Davasında Belediye Görevlisi Denetim Sorumluluğunu...
• Antalya Müzesi Ziyarete Kapatıldı
• İstanbul’da Yeşil Alanı En Az İlçe Güngören Oldu
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• Yurtbay Seramik Touch Stone Serisi
• Betonun Modern Yorumu: VitrA Cementart Koleksiyonu
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
• İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Sazlıbosna Mevki 17. Bölge...
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• Toplu Taşıma Yerleşkesi İçine Araç Şarj İstasyonu Ve Trafo Yapım İşi
• Hatay İli, Antakya İlçesi, Kavutçu Mahallesi 364 Adet Konut,...
Avrupa'dan geri dönüşüm için getirilen plastik atıkların İzmir Kemalpaşa’ya bağlı Akalan Mahallesi'nde bir evin bahçesinde toplanması tepki... »
Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ulus esnafıyla plan değişiklikleriyle tarihi değerleri zedelenen ve esnafı mağdur edilen Ulus’a dair basın... »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca, basın organlarında yer alan "Salda Gölü çevresinde bungalov evler, betonarme, asansörlü ve klimalı yapıların... »
İstanbul’da vatandaşlarda korku uyandıran metruk binaların yıkımına başlandı. Özellikle Kartal’da vatandaşların şikayetçi olduğu, uyuşturucu... »
Prens Adaları'nın UNESCO yolculuğunun son aşaması, 8 Eylül Pazar günü yapılacak toplantıyla paylaşılacak. »
20’inci kuruluş yılında gayrimenkul sektörünün planlı gelişimi ve kurumsallaşmasına odaklandıklarını vurgulayan GYODER Başkanı Doç. Dr.... »
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro sistemi, 120 kilometre/saat hız yapacak şekilde projelendirildi.... »
Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün Konya'da rehabilite ettiği Akgöl Sazlıkları ile Kuğulupark suni göleti binlerce kuşa ev sahipliği yapıyor. »
Kütahya'da son 5 yılda çıkan orman yangınlarında zarar gören 1250 hektarlık alanda, yaklaşık 90 milyon karaçam ve kızılçam fidanı çimlendi. »
Haberler » Gündem