• Deprem Davasında, Belediye Mahkemeye Başka Binanın Projesini Göndermiş
• Yangın Güvenliği Denetim Sistemi Alarm Veriyor!
• Mersin'de Sahilde Görülen Balık Ölümlerine İnceleme
• Kağıthane'de Balkonu Çöken Bina Tahliye Edilip Mühürlendi
• Parion'da 11'inci Yüzyıla Ait Mezar Grubu Bulundu
• TOKİ'nin Sosyal Konut Projesi için Üç İlde Acele Kamulaştırma Kararı
• Torba Yasa, Anayasayı ve Çevre Sözleşmelerini Hiçe Sayıyor
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
• İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Sazlıbosna Mevki 17. Bölge...
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• Toplu Taşıma Yerleşkesi İçine Araç Şarj İstasyonu Ve Trafo Yapım İşi
• Hatay İli, Antakya İlçesi, Kavutçu Mahallesi 364 Adet Konut,...
'Uluslararası Nilüfer Kültür Çalıştayları Serisi-1' sona erdi. Çalıştay Gölyazı’da yapılacak olan müze park projesi için rehber olacak. »
İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Durbakayım, "Başta Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olmak üzere tüm paydaşlar kentsel dönüşümde hızlı ve etkin... »
Ekonomi Bakanlığınca, Çin menşeli bazı matkap uçları ile parmak frezelerin ithalatında uygulanan dampinge karşı önlemlerin devam ettirilmesine... »
TCDD İzmir 3. Bölge Müdürlüğü 125 yıllık tarihi Karşıyaka Tren İstasyonu için ihaleye çıkıyor. »
Niğde’de bulunan Ermeni Kilisesi’nin çocuk kütüphanesi olması için çalışma başlatıldı. »
Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), maden ocaklarında kullanılmak üzere 500 bintoz maskesisatın alacak. »
Çarpık ve sağlıksız yapılaşmaya karşı İzmir’in farklı noktalarında kentsel dönüşüm hazırlıkları yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilk temeli... »
Adana'nın Aladağ ilçesinde 11'i öğrenci 12 kişinin öldüğü yangının araştırılmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. »
Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi müfredatına 'sağlık yapıları' dersini ekledi. Standart hastane yapılarına alternatif olarak geliştirilen... »
Haberler » Gündem