• Hatay'da Tapulu Araziler Kamulaştırılıyor
• Her Yıl Ortalama 273 Milyar Ton Buzul Kaybediliyor
• Ulu Cami'nin Minaresinde 5 Yıldır 'Eğilme' Gözlenmedi
• Sondaj Sırasında Çıkan Yangın 3 Gündür Sürüyor
• ‘Orta Gelirli’ye Yönelik Konut Kampanyası Tepki Çekti
• Bodrum'da Kaçak Taş Kırma ve Eleme Tesisine 5 Milyon Lira Ceza
• 1480 Kişinin Öldüğü Sitenin Kurucusu ve Başkanına 18 Yıl 4 Ay Ceza
• 7 Katlı Bina Duvarlarından Gelen Sesler Üzerine Tahliye Edildi
• Yıldız Entegre'nin Yenilikçi Laminat Parke Serisi VarioClic
• Dekton® Trevi, Roma’nın Mimari Estetiğini Çağdaş Projelere Taşıyor
• Creavit Rim-Off ve Vortex Klozetler
• Polisan Kansai Boya’dan Tüm Yüzeyleri Yenilemek için Tek Boya: X1 All
• Themore Concept'ten Forest Banyo Modeli
• 12. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri Heyecanı Başlıyor
• Kadıköy Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması
• Tarihi Çevrede Çağdaş Tasarımlar Öğrenci Yarışması
• Murat Artu ve Mimarlık Tutkusu Öğrenci Yarışması / 2025
• TEKNOFEST Mimari ve Görsel Tasarım Yarışması
• ÇEİS Yapı Tasarım Yarışması 2025
• 7. Uluslararası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması
• Zamansız Denge Temalı Birleşen Zihinler Öğrenci Proje Yarışması
• Kars Merkez Atatürk Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi...
• 2 Kısım Spor Tesisi Yapım İşi
• Artuklu Sağlıklı Hayat Merkezı Dış Cephe Mantolama Yapım İşi
• Yeni Orman Yolu ve Orman Yolu Büyük Onarımı Yapım İşi
• Batman Sason Tabur Komutanlığı İstinad Duvar Yapım İşi
• Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, İkizce Mahallesi, 3. Bölge...
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ODTÜ'nün yanından geçecek yola karşı çıkan Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları Odası'na... »
ODTÜ Teknokent'te hizmet veren bir firmanın geliştirdiği uygulamayla vatandaşlar internet üzerinden ücretsiz olarak binalarının depreme... »
Büyükşehirlerde tartışma konusu olan ‘dikey mimari’ ile ilgili konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Ben dikey mimarinin yerine... »
XI. Mimarlıkta Sayısal Tasarım Ulusal Sempozyumu 14-15 Haziran 2017 tarihlerinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde gerçekleşecek.... »
Ankara trafiğini rahatlatmak için 27.5 kilometrelik 7 yeni yol projesi hayata geçirilecek. ODTÜ arazisinin altından geçecek 2.5 kilometrelik... »
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ODTÜ'nün karşısında olan Togo’nun bulunduğu alana ilişkin olarak imar planı değişikliği durduruldu. »
SALT Araştırma'ya devredilen Altuğ-Behruz Çinici Arşivi, katılıma açık programlarla yorumlanmaya devam ediyor. Bu kapsamdaki ikinci program... »
Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “ODTÜ’de yapılan tüm planlara dava açtık, 3. plana dava açma hazırlığındayken,... »
Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Deniz Bilimleri Enstitüsünce yürütülen projeyle, Türkiye'de ilk kez açık denizde oşinografik ve meteorolojik... »
Haberler » Gündem