• Yılın İlk Ayında 1,1 Milyarlık Taşınmaz Satıldı
• Hatay'da Tapulu Araziler Kamulaştırılıyor
• Her Yıl Ortalama 273 Milyar Ton Buzul Kaybediliyor
• Ulu Cami'nin Minaresinde 5 Yıldır 'Eğilme' Gözlenmedi
• Sondaj Sırasında Çıkan Yangın 3 Gündür Sürüyor
• ‘Orta Gelirli’ye Yönelik Konut Kampanyası Tepki Çekti
• Bodrum'da Kaçak Taş Kırma ve Eleme Tesisine 5 Milyon Lira Ceza
• 1480 Kişinin Öldüğü Sitenin Kurucusu ve Başkanına 18 Yıl 4 Ay Ceza
• Yıldız Entegre'nin Yenilikçi Laminat Parke Serisi VarioClic
• Dekton® Trevi, Roma’nın Mimari Estetiğini Çağdaş Projelere Taşıyor
• Creavit Rim-Off ve Vortex Klozetler
• Polisan Kansai Boya’dan Tüm Yüzeyleri Yenilemek için Tek Boya: X1 All
• Themore Concept'ten Forest Banyo Modeli
• 12. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri Heyecanı Başlıyor
• Kadıköy Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması
• Tarihi Çevrede Çağdaş Tasarımlar Öğrenci Yarışması
• Murat Artu ve Mimarlık Tutkusu Öğrenci Yarışması / 2025
• TEKNOFEST Mimari ve Görsel Tasarım Yarışması
• ÇEİS Yapı Tasarım Yarışması 2025
• 7. Uluslararası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması
• Zamansız Denge Temalı Birleşen Zihinler Öğrenci Proje Yarışması
• Kars Merkez Atatürk Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi...
• 2 Kısım Spor Tesisi Yapım İşi
• Artuklu Sağlıklı Hayat Merkezı Dış Cephe Mantolama Yapım İşi
• Yeni Orman Yolu ve Orman Yolu Büyük Onarımı Yapım İşi
• Batman Sason Tabur Komutanlığı İstinad Duvar Yapım İşi
• Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, İkizce Mahallesi, 3. Bölge...
DEİK, Türk özel sektörünün önde gelen şirketleri ile mevcut ikili ticaret hacmini artırmanın yanı sıra, öncelikli olarak özellikle alt yapı... »
Libya'nın en büyük iş dünyası STK'sı Libya Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği ev sahipliğinde 29-31 Mayıs'ta Trablus'ta düzenlenecek Turkish... »
Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), tüm ekonomi çevreleri ve sektör tarafından ilgiyle takip edilen analizini yayınladı. “2019’a Girerken... »
Türk-Libya Müteahhitlik Ortak Çalışma Grubunun, Türk firmalarının Libya'da yarım kalan projelerinin devamına yönelik çalışma başlatılması... »
Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Aydın, son aylarda dövizdeki artışı nedeniyle inşaat maliyetinin yüzde 70 oranında... »
TSE işbirliği ile müteahhitliğin kriterlerini belirleyeceklerini kaydeden İNTES Başkanı Celal Koloğlu, İNTES Türkiye Arabuluculuk Merkezi'nin... »
TMB Başkanı Yenigün, "Eximbank'ın sermayesinin artırılması ve kredi desteği gibi teşvikler, Varlık Fonu gibi tasarılar, yatırımları canlandırma... »
İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Büyükşehirlerde başlayan “Dikey yapı” tartışmasıyla ilgili bazı müteahhitlerin... »
Rönesans İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Gotthard Tüneli, Haziran ayında açılışa hazırlanıyor. »
Haberler » Gündem