• 12. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri Heyecanı Başlıyor
• Kadıköy Belediyesi Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması
• Tarihi Çevrede Çağdaş Tasarımlar Öğrenci Yarışması
• Murat Artu ve Mimarlık Tutkusu Öğrenci Yarışması / 2025
• TEKNOFEST Mimari ve Görsel Tasarım Yarışması
• 7. Uluslararası Değişik Doğal Taş Tasarım Yarışması
• Zamansız Denge Temalı Birleşen Zihinler Öğrenci Proje Yarışması
• Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, İkizce Mahallesi, 3. Bölge...
• Belediye Hizmet Binası İnce İşleri
• Sıfır Atık Noktası Binası Yapımı
• Bursa İli Gemlik İlçesi Celal Bayar Anadolu Lisesi Çatı Onarım İşi
• 2025 Yılı Muhtelif Cadde ve Sokaklarda Fırçalı Beton Uygulama İşi
• Yol Şevinin Yapılması (Sert Kayanın Kazılması, Yamaç Stabilizesi...
Belgrad Ormanı'nın işletme yetkisi yıllar sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesinden alındı. İBB ekipleri polis eşliğinde tahliye edildi. »
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Burası birinci derecede sit alanı, Türkiye'nin göz bebeği bir yer. Belgrad Ormanı'na çivi çakılmasına... »
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi bazı basın yayın organlarında yer alan ve sosyal medya hesaplarında... »
Bağcılar Belediyesi, Orman Genel Müdürlüğü’nün (OGM) tahsis ettiği Belgrad Ormanı’ndaki alana sosyal tesis adı altında inşaat çalışmalarına başladı. »
Yeşile hasret İstanbul’da bir ormanlık bölgede daha katliam yapılıyor. Eyüpsultan’da Kemerburgaz mevkii Mithatpaşa Mahallesi’nde, Uzun Kemer’in... »
TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi Gökhan Zeybek, Belgrad Ormanı'nın milli parka dönüştürülmesinin beraberinde... »
Kaçak döküm yapanlara 50 bin 975 lira para cezası, tüzel kişilere ise 150 bin 975 lira idari para cezası veriliyor. »
İstanbul’un ciğerleri sayılan Belgrad Ormanı, yasadışı şekilde bırakılan moloz ve hafriyatlar nedeniyle çöplüğe dönüştü. »
Kuzey Ormanları Savunması’na bağlı bir grup, Belgrad Ormanı’ndan geçmesi planlanan Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Dekovil Hattı projesine karşı... »
Haberler » Gündem